Uitjesbureau.nl op Twitter

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau.nl organiseert kwalitatief hoogwaardige stadsuitjes, (bedrijfs)feesten en evenementen in alle steden van Nederland. Het bedrijf biedt haar uitjes-producten aan vanuit haar hoofd vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Groningen en online via haar uitgebreide internetsite. 

‘’Samen met FeestProducties, Styling.nl, GotothePitch.com en TOBACCO Theater is Uitjesbureau.nl onderdeel van PromoPodium BV.

Uitjesbureau.nl is een (inter)nationaal evenementenbureau met negen regio-kantoren in Nederland en organiseert rond de 3500 groepsuitjes per jaar in Nederland en België. Van een stadsspel met 10 personen tot een compleet weekend op Ameland met 650 man. Wij zijn thuis in iedere regio. Met ruim dertig medewerkers organiseren we deze uitjes vanuit Amsterdam, Buren, Den Bosch, Groningen, Hilversum, Rotterdam, Terschelling, Texel en Utrecht.

Uitjesbureau.nl heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het opzetten, organiseren en ontdekken van exclusieve uitjes in de grote stad en juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor leuke uitjes!

Kernbegrippen bij het realiseren van onze missie zijn originaliteit en kwaliteit, alsmede professionele service en dienstverlening voor bedrijven, overheid en particulieren.

Heeft u ondersteuning nodig bij het samenstellen van uw uitje of evenement, dan adviseren wij u graag in een vrijblijvend intakegesprek op een van onze kantoren of bij u op locatie. Naast onze kennis van de regio’s, gediplomeerde gidsen/entertainers en jarenlange samenwerking met andere lokale bedrijven, staan wij u graag terzijde in de organisatie van uw ideale uitje. We ontwikkelen, geheel vrijblijvend, een op maat gesneden voorstel inclusief een concept, een globale planning / tijdschema en een kostenbegroting. Na uw goedkeuring worden, samen met u, de puntjes op de i gezet.

Uw Uitje, Onze Organisatie!’’

Over ons