Uitjesbureau.nl op Twitter

Geschiedenis van Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau.nl is onderdeel van PromoPodium B.V. een evenementenbureau dat klein begonnen is en nu een nationale speler is in de evenementenbranche!

PromoPodium is in 1996 onder de naam PromoMusic opgericht door Erik van Wilsum. Het bedrijf werd gevestigd in Amsterdam. In de beginjaren werden op de website PromoPodium.nl vooral entertainment-acts, workshops, uitjes en activiteiten voor particulieren en bedrijven georganiseerd. Vanaf 2000 werd samen met Jur Elders meer ingezet op bedrijfsevenementen en groeps- en bedrijfsuitjes in de Randstad. Door de aantrekkingskracht van de stad Amsterdam kwam in 2002 de website AmsterdamseUitjes.nl online. Het succes van deze stedensite zorgde voor de nodige inzicht en groei naar respectievelijk Utrecht (UtrechtseUitjes.nl), Den Bosch (BosscheUitjes.nl), Haarlem (HaarlemseUitjes.nl) en Alkmaar (AlkmaarseUitjes.nl).

Ondertussen waren we door groei ook klaar voor de grote stap naar een kantoor in Utrecht. Kantoren in Den Bosch, Rotterdam en Groningen volgden snel. Uitbreiding naar uiteindelijk 19 stedensites maakte een overkoepelende, landelijke website noodzakelijk. Eerst onder de naam Uitjes.nl en later onder de huidige naam Uitjesbureau.nl. De ruim 16 jaar ervaring in de organisatie van uitjes, activiteiten en bedrijfsevenementen in alle grote steden van Nederland, heeft gezorgd voor enorm veel kennis en mogelijkheden van en in de steden en omliggende gebieden. Daarnaast putten onze professionele event-managers, naast eigen kennis, een enorme database vol professionele (horeca)locaties en leveranciers uit. Door de jarenlange samenwerking met locaties en leveranciers kan Uitjesbureau.nl, naast kwalitatief hoogwaardige uitjes en evenementen, een scherpe prijs aanbieden.

In 2007 viel ons oog op een oude tabaksfabriek in de Nes 75-87 in Amsterdam. Een unieke kans die je niet nog een keer krijgt. Dus de handen uit de mouwen en aan de slag! Het oude historische tabakspand werd omgetoverd tot het prachtige TOBACCO Theater Amsterdam. Een locatie waar ook het hoofdkantoor van Uitjesbureau.nl is gevestigd en waar vanuit vele uitjes en evenementen worden georganiseerd.

Nu is Uitjesbureau.nl samen met FeestProducties en TOBACCO Theater onderdeel van PromoPodium B.V. Iedere dag organiseren onze 18 vaste medewerkers met heel veel passie en plezier, vanuit de drie vestigingen (Amsterdam, Rotterdam en Utrecht), fantastische uitjes en activiteiten 'op maat' in heel Nederland.