Uitjesbureau.nl op Twitter

Sterk in maatwerk!

Feit: Uitjesbureau verzorgt steeds meer maatwerk.

We organiseren ieder uitje op maat, altijd worden details aangepast naar uw wensen. Dat maakt ons vak juist heerlijk uitdagend en daarom doen we dit al 16 jaar met veel liefde! Maar steeds vaker is er de vraag of we de actualiteit binnen een bedrijf kunnen vertalen naar een passende citygame. Drie jaar geleden hebben we hiervoor een speciale IT afdeling opgericht binnen Uitjesbureau. We gaan natuurlijk wel met de tijd mee en we maken steeds meer de stap naar digitaal.

Met onze geavanceerde smartphone-app koppelen wij, na een intensief gesprek met u als opdrachtgever, uw wensen en doelen aan onze succesvolle teambuilding-thema’s. En met veel succes!

MSD – Wie is de Mol van MSD in het Groene hart van Utrecht

Voor MSD Pharmaceutical Company hebben we een prachtig "op maat" event neergezet. Centraal stond de interne transformatie van een productorganisatie naar een klantorganisatie. Om deze reorganisatie positief te stimuleren, ontstond de vraag naar een op maat en overtuigend teambuilding-programma.

Het "Ontdek de Mol" thema werd snel gelinkt, en dit spel is compleet herschreven naar de actualiteiten binnen MSD Pharmaceutical. "De Mol" werd hier gebruikt als metafoor voor de onvermijdelijke obstakels die een reorganisatie met zich meebrengt.. Zowel intern als extern. Op het prachtige outdoor terrein van Kameryck in de provincie Utrecht werden teams met smartphones op pad gestuurd met diverse opdrachten die te maken hadden met de organisatie maar ook met de omgeving. Zo waren er actieve opdrachten, waarbij er vuur moest worden gemaakt in het bos, maar werden teams ook geacht om meer te leren van andere afdelingen van het bedrijf door contact te zoeken via de smartphone en informatie aan elkaar te verstrekken.

Het team met de meeste inzicht, begrip en transparantie verdiende de winst van deze game, en winnen doe je samen!

Bekijk ook de referenties van andere bedrijven:

Deloitte – Culinaire Amsterdam Experience

Personeel Anne Frankhuis – Klantgerichtheid game

Graphisoft - Unique Amsterdam Canal Cruise Experience