Uitjesbureau.nl op Twitter

Borrelboot - Magical cabaret diner Bedrijfsuitjes Amsterdam

Borrelboot (1,5 uur)
Uw avondarrangement in Amsterdam begint rond borreltijd op onze gezellige borrelboot. U geniet tijdens dit deel van uw avondarrangement heerlijk van alles wat de Amsterdamse grachten te bieden hebben. Gedurende deze vaart mag iedereen onbeperkt drankjes bestellen van de Hollandse bar (bier, wijn, fris).

Magical Cabaret diner (3 uur)
Een bijzonder avond vol magie en comedy. De magical cabaret dinershow is één van de uniekste dinershows van ons land. Veelvoudig Nederlands kampioen komisch goochelen Robert de Vries geeft u een onvergetelijke avond.

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Geen kisten, kasten en flauwe doekjes! Op het podium staat alleen een tafel. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven. Tijdens de gangen door vermaakt Robert u met Magical cabaret en komt zelfs bij u aan tafel! Hierdoor kunt u alle magische wondertjes van dichtbij beleven.

Dit uitje is inclusief:

- Rondvaart
- Anderhalf uur gebruik van Hollandse bar aan boord
- Magical cabaretier
- Heerlijk drie gangendiner

Borrel mee via Uitjes.nl!

 

Details

Prijs: € 74,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Bij deelname vanaf 30 pers. € 74,50 p.p. excl. BTW

 

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Deelnemers: Minimaal 30 personen Duur: 4½ uur Kenmerken

Onderdelen van dit arrangement

Magical Cabaret Diner - Amsterdam

Magical Cabaret Diner - Amsterdam Tijdens uw dinnershow in Amsterdam komen magie en cabaret dichter bij elkaar! Lekker eten, samen lachen en verbazing zijn factoren die uw avond beheersen. Laat u verrassen en beleef een unieke show!

Alternatieven voor dit onderdeel:
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Offerte aanvragen