Uitjesbureau.nl op Twitter

Plat Rotterdams voor beginners Bekend van Algemeen Dagblad, FunX en Radio 538!

Al komt u met het meest bekakte Aerdenhoutse accent of de meest zachte ‘gee' binnen..er is geen ontkomen meer aan. Uw woordenschat wordt verrijkt met een cocktail van plankie, hebbie en loop ie.

De cursusleider is "onze eigen Wim" uit de volkswijk. Een volks ventje met een lief wijvie die helaas meer in de kroeg zit dan thuis, maar volgens Wim echt een gouwe hart heeft. Wim is een marktkoopman en maakt graag een uurtje voor u vrij.  Hij laat dan de boel de boel en iedereen kan dan effe lekker de klere krijgen. Want zo is ie. Hij is niet op z'n bekkie gevallen!

Wim vertelt u alles wat u moet weten over de historie van het Rotterdams, de uitspraak, de klank en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen die u echt móet weten! Onder het genot van een drankje kunt u al het geleerde met elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! U zult er niet aan ontkomen tijdens deze Rotterdamse workshop! 

Inmiddels ook bekend van Algemeen Dagblad, FunX, Radio 538 en Hart van Nederland, dé workshop Plat Rotterdams! Bekijk hier de radio en tv interviews met onze Rotterdamse specialisten!

Inclusief:
- Professionele begeleiding van Mark en Astrid
- Workshopmaterialen
- Rollenspel
- Een accent om mee naar huis te nemen

Details

Prijs: € 29,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

€ 29,50  p.p. excl. BTW (v.a. 21 pers.)
€ 34,50 p.p. excl. BTW (15 - 20 pers.)
€ 39,50 p.p. excl. BTW (10 - 14 pers.)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 1½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Cursus Plat Uteregs voor beginners Vanaf € 29,50 p.p. Roeien in Rotterdam Vanaf € 48,00 p.p. Dagje Rotterdamse Musea Vanaf € 47,50 p.p.