Uitjesbureau.nl op Twitter

Cursus Plat Uteregs voor beginners Workshop Utrecht

Bonnie uit de Volkswijk

De cursusleidster is onze eigen Bonnie uit de volkswijk. Een volks wijfie met een lief ventje die helaas meer in de kroeg zit dan thuis maar volgens Bonnie echt un doadgoeie goazert. Bonnie is een marktkoopvrouw en maakt graag een stiefuurtje voor u vrij.  Ze laat dan haar boel de boel en iedereen kan dan effe lekker de klere krijguh. Want zo is ze. Ze is nie uit de pôppekâs gevalle, en andes dônderstraolt je lekker un eind op waor! 

Zij vertelt u alles wat u moet weten over de historie van het Uteregs, de uitspraak en klank en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen die u echt móet weten! Onder het genot van een drankje kunt u al het geleerde op elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! En trouwens, al zou het niet “maggen”, u ontkomt er niet aan! Zing met elkaar en lees un eg Uteregs verhaoltsjie, alles in de taal van de Domstad! Sûk lâche waor!

Dit uitje is Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Locatiehuur
- Workshop

Details

Prijs: € 29,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

* Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 15 personen Duur: 2 uur
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Geheimen van Utrecht Vanaf € 22,50 p.p. Walking Dinner - Utrecht Vanaf € 62,50 p.p. Pubquiz - Utrecht Vanaf € 23,50 p.p.