Uitjesbureau.nl op Twitter

Ontvoer uw directeur! Bedrijfsuitjes

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning!

Dit ontvoeringspel is een uniek concept voor een bedrijfsuitje op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat de directeur van het bedrijf is ontvoerd, de deelnemers kunnen hem vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, toewijding, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Hoe graag willen uw collega's hun directeur terug?

De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met behulp van een kaart of GPS (digitaal kompas), moeten de teams punten in de omgeving opzoeken. Bij elk punt vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die ze moeten uitvoeren. Er zijn diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Bijvoorbeeld; een reconstructievideo maken, een geheime aanwijzing zoeken, een compositietekening maken, een kluis kraken of de plaats bezoeken waar de directeur is vastgehouden. Je kunt het zo gek niet bedenken!

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen de opdracht goed te volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Als dit lukt wordt er natuurlijk nageborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur.

Programma is inclusief

- Videoboodschap met de ontvoering en een dvd compilatie.
- Spelmaterialen
- Professionele begeleiding
- Onderhandeling met het winnende team
- Uiteindelijk vrijlating van de directeur.
- Versnaperingen tijdens het programma.
- Prijsuitreiking

Details

Prijs: € 49,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Crazy 88 Vanaf €27,50 22,50 p.p. Moordspel van Baantjer Vanaf €29,50 24,50 p.p. De Express Vanaf € 27,50 p.p.
 
Directeur Ontvoerd!
 
 

 

    Uw directeur is ontvoerd! Doe forensisch onderzoek, maak een reconstructie en maak compositietekeningen met de recherche. Wie weet onderhandelt u straks met de criminelen over losgeld! - Uitjesbureau.nl
Meer Uit Ervaringen