Uitjesbureau.nl op Twitter

Escape City Escape City Room

Escape Room voor grote groepen in de stad: Escape City! De verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten 'opgesloten' in de grote stad of omgeving (bv bos,fort,kust,dorp,strand) Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Daarbuiten ligt een "No Go Area". Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de bevrijdende uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is.

De speciale Smartphone Escape App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en je de 'No Go Area' dreigt binnen te gaan. Let op: dit kan je team dus duur-verdiende punten kosten. Je kan het als team gokken dit risico in te calculeren maar het kan je ook de kop kosten en dus de weg naar de vrijheid (lees: biertje, wijntje en bittergarnituur).

Inclusief:

- Professionele spelleid(st)er
- Smartphone en Escape-App
- Originele opdrachten, clues, enz
- 1 consumptie
- Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team
- Teambuilding en gezonde strijd

Speciale actieprijs in Amsterdam voor groepen vanaf 50 personen: € 24,50 excl. btw per persoon.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Details

Prijs: € 27,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Aantal personen Prijs per persoon

15+

€ 27,50 excl. BTW

BTW informatie

Deelnemers: 15 - 250 personen Duur: 3 uur
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Ontdek de Mol Vanaf € 22,50 p.p. Penoze - Interactieve Game Vanaf € 27,50 p.p.