Uitjesbureau.nl op Twitter

Roei Expeditie De Bosbaan - Amsterdam Uitjes outdoor

We kennen Expeditie Robinson allemaal van televisie. U zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer mee willen doen met Expeditie Robinson”. Vandaag beleeft u niet Expeditie Robinson, maar Roei Expeditie De Bosbaan! U staat er vandaag alleen niet alleen voor, maar strijdt samen met uw team voor de felbegeerde Trofee. Naast het roeien bevatten alle onderdelen elementen van competitie en strijd, waardoor u gebrand bent om te winnen. Door de verschillende onderdelen op het water en op de wal is er voor iedere deelnemer wat wils. Het sportieve aspect van de expeditie zorgt tevens voor ultieme teambuilding. Iedere ronde duurt ongeveer 25 minuten.

Aan het einde van het programma zullen alle punten bij elkaar opgeteld worden. Het team dat de meeste punten heeft verdiend, wint de expeditie en heeft naast eeuwige roem ook de felbegeerde Trofee die voor gedurende één jaar op de prijzenkast mag blinken.

Onze ervaren uitjes collega’s staan graag voor u klaar om uitgebreide uitleg te geven en om de mogelijkheden te bespreken voor de aanvulling van activiteiten die bij u passen.

Dus wacht niet langer en laat het ons weten!

Inclusief:

- Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
- Professionele roei clinic op Olympisch parcours
- 4 aanvullende teambuilding activiteiten
- Unieke teambuilding
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Optioneel

- Afsluitende borrel & BBQ bij paviljoen de Bosbaan vanaf € 29,50 per persoon.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Details

Prijs: € 54,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
 Aantal personen  Prijs per persoon
 50+  € 54,50 p.p. excl. BTW
 40 t/m 49  € 59,50 p.p. excl. BTW
 30 t/m 39  € 62,50 p.p. excl. BTW

 

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 30 personen Duur: 3½ uur
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Fietsfeest - Amsterdam Vanaf € 27,50 p.p. Zeskamp & BBQ in Amsterdam Vanaf € 87,50 p.p. Expeditie Robinson Vanaf € 27,50 p.p.