Uitjesbureau.nl op Twitter

Moord aan de Maas Moord aan de Maas | Rotterdamseuitjes.nl

Kunt u op televisie niet genoeg krijgen van alle programma’s over opsporingen? Dan is dit spel écht iets voor uw gezelschap. Ga samen op pad om de moordenaar te vinden.

De Politie Rotterdam Rijnmond loopt vast in hun onderzoek en hebben jullie hulp hard nodig! Er is een prostituee vermoord. Er zijn meerdere verdachten, maar toch loopt elk spoor dood. Aan u de taak om deze ‘cold case’ op te lossen. U gaat samen op pad door het centrum van Rotterdam om alle aanwijzingen te verzamelen die nodig zijn voor het oplossen van deze koelbloedige moord. Naast het verzamelen van aanwijzingen worden u puzzels voorgelegd  door de Politie Rotterdam Rijnmond. Tezamen met de aanwijzingen kunnen uw oplossingen wel eens leiden tot de dader. Werk goed samen, want verkeerde aanwijzingen zetten u op een dood spoor!

De zaak:
Candy, een prostituee uit Rotterdam, is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden aan de Maas. De recherche van bureau Rotterdam -Rijnmond heeft drie verdachten: een huisbaas, een prostituee en een oude geliefde van Candy. Wie is schuldig en waar is al het geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen.

Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Inclusief:
- Flikken Rotterdam materialen
- Professionele begeleiding
- Eén consumptie 
- Acteur (s)
- Prijsuitreiking met prijs voor de winnaars

Optioneel:
- Dit spel is ook te spelen als interactieve smartphone game! Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Details

Prijs: € 24,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
  Prijs per persoon   
40+  € 24.50 p.p. excl. BTW   
20 t/m 39 pers.  € 27.50 p.p. excl. BTW  
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: op aanvraag
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Crazy 88 - Zuid Holland Vanaf €27,50 22,50 p.p. Maffia XXL - Zuid Holland Vanaf € 24,50 p.p. Kroegentocht - Rotterdam Vanaf € 22,50 p.p.