Uitjesbureau.nl op Twitter

Fort Escape Utrecht - Voor grote groepen Fort Escape Utrecht - Uitjesbureau.nl

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Utrecht. Uitgeroepen tot beste Escape van Nederland.

Het sfeervolle, groene fort met zijn gebouwen is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco erfgoed). Het Fort bestaat uit maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten. De verschillende teams worden uitgerust met een moderne smartphone om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken. Nergens zo goed en bijzonder!

Een ontsnapping binnen 3,5 uur. Dat is de opdracht! Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in 3 zones, ieder binnen een uur, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel met drie fort rooms, dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de unieke locatie!

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 16 tot 90 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega's en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Fort Escape Utrecht kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue. Een eigen ruimte in Fort bij Vechten waar u met uw vrienden en collega's heerlijk kunt naborrelen en eten.

Inclusief:
- Ontvangst met koffie/thee
- In de maanden januari, februari en maart ontvangt u ook een lekker appeltaartje
- Gebruik van het Fort
- Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
- Smartphone en Fort-Escape-App
- Bijhorende spelmaterialen
- Teambuilding
- Prijsuitreiking

Optioneel:
- Lunch
- Barbecue/Outdoor Cooking
- Diner
- Borrel

Details

Prijs: € 39,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Aantal personen Prijs in euro's
75 t/m 90 39,50 p.p. excl. BTW
60 t/m 74 43,50 p.p. excl. BTW
45 t/m 59 47,50 p.p. excl. BTW
16 t/m 44 49,50 p.p. excl. BTW
Deelnemers: Minimaal 16 personen Duur: 4 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Fort Vechten en Overleven Op aanvraag Escape City Vanaf € 27,50 p.p. Escape Dinner Room Vanaf € 49,50 p.p.