Uitjesbureau.nl op Twitter

Fort Vechten en Overleven Bedrijfsuitje

Fort Vechten is een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is gebouwd tussen 1867 en 1870, de bomvrije kazerne is er later bijgekomen. Het is een uniek terrein: 17 hectare groot, ontzettend groen, ruig, geheimzinnig en romantisch tegelijk.
De mogelijkheden zijn ongekend en beslaan het hele activiteitenspectrum; van creatief tot actief, van wandelen tot zeskamp, van kinderen tot volwassenen en van hilarisch tot ware teambuilding. Tevens is hier de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje, en niet extern hoor, nee gewoon lekker van het fort zelf!  Voor ieder programma is er wel het juiste aanbod te verzinnen.

Bent u die persoon die uw groep een toespraak geeft vanaf een touwbrug, daalt u liever af in de bomvrije kazerne of neemt u een kijkje op het fort onder begeleiding van een gids? Één ding is zeker: dit originele uitje met onbegrensde mogelijkheden vergeet uw gezelschap nooit meer.. een bezoek aan dit Fort is al een belevenis op zichzelf!

Inclusief:
- Ontvangst met koffie of thee en Fort Vechtenkoek
- Professionele begeleiding
- Locatiehuur
- Arrangementskosten
- Outdoor activiteiten
- Materialen
- Cateringkosten
- Drankje tussendoor
- Hapje en drankje of een barbeque.

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: op aanvraag Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Rondleiding Utrecht Bekend Vanaf € 14,50 p.p. Utrecht Handelsstad Vanaf € 14,50 p.p. Utregs avondje aan 't Graggie Vanaf € 69,50 p.p.