Uitjesbureau.nl op Twitter

Hou van Holland Diner - Utrecht (stad) Bedrijfsuitje Utrecht

Vanavond nemen uw teams plaats aan de Oranje tafel en ook de teamcaptains krijgen vanavond een speciale positie. Na de speluitleg van de natuurlijk, zeer deskundige quizmaster kan de strijd pas echt losbarsten! “Je ken pas score as je schiet” zei ooit een legendarische nummer 14.

De eerste ronde zit er helaas al op…de eerste schermutselingen zijn achter de rug. Tijd om even op adem te komen en vooral tijd om bij het voorgerecht de tegenstander(s) op hun foutjes te wijzen. Zijn de Delfts blauwe bordjes leeg gegeten? Dan is het weer de hoogste tijd voor de volgende ronde. Beschrijf met handen en voeten BN-ers zonder hun naam te zeggen! En hoe staat het met uw kennis van de Nederlandse taal? 

Dit speldiner is inclusief:

- Acteur(s)
- Spelmaterialen
- Drie gangendiner
- Teambuilding
- Donatie aan goed doel naar keuze

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen)- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen)

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Op een groot video beeldscherm komen verder vragen over hilarische bloopers, Nederlandse tv reclames (zoals Calve pindakaas, Ik wil Bolletje) en TV tunes (welk programma was dit ook alweer?). Maar ook gezellige karaoke meezingers zoals het “Kleine Cafe aan de haven” kunnen luidkeels meegezongen worden. Maar eerst natuurlijk nog een voortreffelijk hoofdgerecht. Daarna barst de strijd pas echt los. De grote muziekquiz: herken de Hollandse smartlap en pop klassiekers! Handjes in de lucht en haak maar in, lieve mensen!!

En dan, na het dessert, de grootse prijsuitreiking. Welk team heeft nu écht het beste gepresteerd en heeft de grootste inzet getoond en hoeveel is er voor het Goede Doel verdiend? Wie mag er aan het eind van de avond de polonaise lopen? Het is vanavond de dood oder die Gladiolen!!

Een spannend, maar ook hilarisch speldiner in de gezelligste stad van Utrecht!

Uniek dinerspel in hartje Utrecht!

Details

Actieprijs: van € 57,50 nu € 52,50 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Diner p.p.

Vanaf 40 pers. € 52,50 incl. BTW
15 t/m 39 pers. € 57,50 incl. BTW
10 t/m 14 pers. € 59,50 incl. BTW
<10 € 595,00 (vaste kosten)

Diner + 5 cons. p.p.

Vanaf 40 pers. € 67,50 incl. BTW
15 t/m 39 pers. € 72,50 incl. BTW
10 t/m 14 pers. € 75,00 incl. BTW
<10

* Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Ontdek de Mol!? - Utrecht Vanaf € 22,50 p.p. Crazy Walking Dinner - Utrecht Vanaf € 62,50 p.p. Moorddiner - Utrecht (stad) Vanaf €57,50 54,50 p.p.
 
Hou van Holland Diner
 
 

 

    Het leukste dinerspel van Nederland: Hou van Holland! Dit dinerspel zorgt voor hilarische momenten aan tafel en uiteraard geniet u tussen de gangen door van een heerlijk diner! - Uitjesbureau.nl
Meer Uit Ervaringen