Uitjesbureau.nl op Twitter

Hou van Holland Diner Bedrijfsuitjes

Trek uw oranje winter outfit dus maar uit de kast. We gaan vanavond uw Holland-kennis op de proef stellen!  Een geweldig en vooral gezellig teamspel! Dit doldwaze spel is nu speciaal voor de voorjaarsmaanden in een nieuw jasje gegoten! Eenmaal binnen is er geen tijd meer voor frivoliteiten. Er wordt nu alleen nog maar ‘strijd’ geleverd!

Vanavond nemen uw teams plaats aan de Oranje tafel en de teamcaptains krijgen een speciale positie. Na de speluitleg van de natuurlijk, zeer deskundige quizmaster kan de strijd pas echt losbarsten! In de eerste ronde wordt het ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid van uw groep op een bijzondere manier getest. Gaat u ten aanval en neemt u de gok of start u met de bekende Hollandse zuinigheid? "Je ken pas score as je schiet" zei ooit een legendarische nummer 14.

Speelt u dit spel liever bij u thuis, dat kan ook! Wij bespreken graag uw wensen voor een compleet dinerspel op maat. 

Hou van Holland dinerspel is inclusief:

- Acteur(s)
- Spelmaterialen
- Drie gangendiner
- Prijs voor het beste team
- Teambuilding
- Donatie aan Goed Doel naar keuze

Extra's voor groepen groter dan 50 personen:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen)- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen)

(Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.)


Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en Den Bosch rekenen wij extra reiskosten voor onze entertainer(s).

In Amsterdam en Utrecht vast in prijs verlaagd!

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Een spannend dinerspel!

De eerste ronde zit er helaas al op… de eerste schermutselingen zijn achter de rug. Tijd om even op adem te komen en vooral tijd om bij het voorgerecht de tegenstander(s) op hun foutjes te wijzen. Zijn de Delfts blauwe bordjes leeg gegeten? Dan is het weer de hoogste tijd voor de volgende ronde. Beschrijf met handen en voeten BN-ers zonder hun naam te zeggen! En hoe staat het met uw kennis van de Nederlandse taal? Op een groot video beeldscherm komen vragen over hilarische bloopers, Nederlandse tv reclames (zoals Calvé pindakaas, Ik wil Bolletje) en TV tunes (welk programma was dit ook alweer?).  Maar ook gezellige karaoke meezingers zoals het “Kleine Cafe aan de haven” kunnen luidkeels meegezongen worden. Maar eerst natuurlijk nog een voortreffelijk hoofdgerecht. Daarna barst de strijd pas echt los. De grote muziekquiz: herken de Hollandse smartlap en pop klassiekers! Handjes in de lucht en haak maar in, lieve mensen!!

En dan, na het dessert, de grootse prijsuitreiking. Welk team heeft nu écht het beste gepresteerd en heeft de grootste inzet getoond en wie mag er aan het eind van de avond de polonaise lopen? Het is vanavond de dood oder die Gladiolen!!

Goede Doel

Hou van Holland speelt u dus voor een Goed Doel naar eigen keuze. Vooraf bepaalt u zelf voor welk goede doel er gestreden gaat worden! Wordt het bv KiKa, KWF of GreenPeace? U mag natuurlijk ook onze eigen Uitjes.nl Stichting steunen: Stel Je Voor  (voor kinderen die even iets anders aan hun hoofd willen hebben en in de huid van een ander kunnen kruipen bij een voorstelling in het TOBACCO Theater in Amsterdam!)

Details

Actieprijs: van € 57,50 nu € 52,50 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Diner p.p.

Vanaf 40 pers. € 52,50 incl. BTW
20 t/m 39 pers. € 57,50 incl. BTW
Minder dan 20 pers. € 1.150 incl. BTW (vast bedrag)


Diner + 5 cons. p.p.

Vanaf 40 pers. € 67,50 incl. BTW
20 t/m 39 pers. € 72,50 incl. BTW
Minder dan 20 personen € 1.450 incl. BTW (vast bedrag)
* Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Den Bosch rekenen wij indien nodig extra reiskosten voor onze acteur(s).

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Moorddiner Vanaf €57,50 54,50 p.p. Ontdek de Mol Diner Vanaf € 54,50 p.p. 1 Minute.. To win it Diner Vanaf € 52,50 p.p.