Uitjesbureau.nl op Twitter

Hou van Holland Diner - Bij u thuis! Dinerspel bij u thuis

Het Hou van Holland spel speelt u nu ook met uw gasten in uw woonkamer! Verras uw familie en vrienden met een hilarische real time dinerspel! Zorgt u voor het diner, dan zorgt onze quizmaster voor de spellen, materialen, beamer en stereo voor de oer-Hollandse hits!

Trek uw oranje outfit dus maar uit de kast. We gaan vanavond uw Holland-kennis op de proef stellen! Vanavond neemt u in teams plaats aan de Oranje tafel en de teamcaptains krijgen een speciale positie. Na de speluitleg van de natuurlijk, zeer deskundige quizmaster kan de strijd pas echt losbarsten! In de eerste ronde wordt het ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid van uw groep op een bijzondere manier getest. Gaat u ten aanval en neemt u de gok of start u met de bekende Hollandse zuinigheid? "Je ken pas score as je schiet" zei ooit een legendarische nummer 14. HEt spel wordt in drie rondes gespeeld, dus tussendoor genoeg tijd voor een heerlijk (door uzelf bereid?) diner, gezellig geouwehoer en lekkere borrels.

Wij bespreken graag uw wensen voor een compleet dinerspel op maat.

Hou van Holland dinerspel is inclusief:

- Acteur(s) / Quizmaster
- Spelmaterialen
- Beamer + projectiescherm
- Stereo + cd's
- Prijs voor het beste team
- Donatie aan Goed Doel naar keuze

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Goede Doel

Hou van Holland speelt u dus voor een Goed Doel naar eigen keuze. Vooraf bepaalt u zelf voor welk goede doel er gestreden gaat worden! Wordt het bv KiKa, KWF of GreenPeace? U mag natuurlijk ook onze eigen Uitjes.nl Stichting steunen: Stel Je Voor (voor kinderen die even iets anders aan hun hoofd willen hebben en in de huid van een ander kunnen kruipen bij een voorstelling in het TOBACCO Theater in Amsterdam!)

Details

Prijs: € 39,50 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij reiskosten voor onze act

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Hou van Holland - Lunchspel Vanaf € 47,50 p.p. Moorddiner bij u thuis Vanaf € 37,50 p.p. Hou van Holland Quiz Vanaf € 24,50 p.p.