Uitjesbureau.nl op Twitter

Jongens tegen de meisjes Bedrijfsuitjes

Het moet er toch maar eens een keertje van komen met uw collega’s of vriendengroep. Elkaar eens goed de waarheid vertellen, wat vindt u nu eigenlijk van het andere geslacht? Is het wel zo erg dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar niet kunnen stoppen met over alles willen praten…U herkent al iets? Dan wacht u een bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel ontkenningen!

Inclusief:  
- Professionele begeleiding
- Prijsuitreiking met prijs
- Locatiehuur

De groep wordt opgedeeld in een vrouwen team en een mannen team. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen..? Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al….? Dat belooft wat!

De Grote M/V Quiz zal gaan bewijzen wie er nu eigenlijk slimmer zijn, wie kunnen beter parkeren en wie zijn er nu eigenlijk echt goed in Multi-tasken? En houden mannen echt meer van seks dan vrouwen of is ook dat maar een fabeltje?

De vragen worden gesteld door onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld!

Wie heeft uiteindelijk de meeste vragen en opdrachten goed volbracht en wie begrijpt het andere geslacht het best? Zijn het de mannen of toch de vrouwen?

De winnaars gaan er uiteindelijk met het meest begeerde diploma van Nederland vandoor: Het team dat pas echt ballen heeft!

Details

Prijs: € 24,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)


Prijs per persoon

 

40+

€ 24.50 p.p. excl. BTW

15 t/m 39

€ 27.00 p.p. excl. BTW

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 15 personen Duur: 1½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Crazy 88 Vanaf €27,50 22,50 p.p. Deal or No Deal Vanaf €29,50 27,50 p.p. 1 Minute.. To win it! - Gieren in de stad! Vanaf € 27,50 p.p.