Uitjesbureau.nl op Twitter

Maak uw eigen commercial Bedrijfsuitje

Laat uw creativiteit de vrije loop! Waar komt het beste idee voor een goede reclame vandaan? Denk aan het jongetje van Calvé of 'even Apeldoorn bellen'. Wie kent ze niet!?

Na een brainstorm gaat u aan de slag. Het onderwerp is bepaald en de rollen zijn verdeeld. Wie is de acteur en wie is de cameraman/vrouw? Geen zorgen, professionele begeleiders helpen u op weg.

Maar vergeet niet, de film/commercial valt geheel onder uw eigen verantwoording: het script, het “story-board”, de registratie, het filmen en het geluid vastleggen. Maar ook additionele en daarom zeker niet minder onbelangrijke onderwerpen zijn van essentieel belang. Dus een geschikte filmset tot en met het kiezen van de juiste attributen en make-up zijn onderdelen van de totstandkoming van uw eigen exclusieve tv-commercial.

En staat de commercial erop! Dan is het tijd voor een borrel. Met een koud biertje of lekker roseetje ziet u de verschillende filmpjes voorbij komen op het grote scherm. De professionele jury beoordeelt uw meesterwerken en reikt de Oscars uit voor beste commercial en voor de meest geloofwaardige acteerprestatie!

Maak uw eigen commercial is inclusief:

- Beginpresentatie
- Professionele begeleiding
- Benodigde materialen

Details

Prijs: € 39,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Bij deelname van 50 t/m 70  pers. € 39,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 30 t/m 49 pers. € 47,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 20 t/m 29 pers. € 57,50 p.p. excl. BTWWanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Moordspel van Baantjer Vanaf €29,50 24,50 p.p. Maak uw eigen videoclip! Vanaf €74,50 69,50 p.p. Baas van het Journaal! Vanaf €59,50 52,50 p.p.
 
Maak je eigen commercial
 
 

 

    Laat uw creativiteit de vrije loop! Waar komt het beste idee voor een goede reclame vandaan? Denk aan het jongetje van Calvé of 'even Apeldoorn bellen'. Wie kent ze niet!? Na een brainstorm gaat u aan de slag! - Uitjesbureau.nl
Meer Uit Ervaringen