Uitjesbureau.nl op Twitter

De Markthal Break-in Game Markthal Game

Geen Escape Room, maar de markthal Break-in. En niet zomaar een break-in... Break in, in één van de bekendste culinaire markten en bezienswaardigheden van Rotterdam, de Markthal. In dit uitje combineert u een bezoek aan de Markthal met een origineel teambuildingspel, begeleid door een speciaal ontwikkelde app en aangeleverde smartphone. Aan uw team van 6-8 personen de taak om de hersenkrakers, aanwijzingen en uitdagende opdrachten te vinden en te voltooien die grotendeels om de markthal liggen, maar ook in het marktcentrum.

Nadat de sleutel is gevonden tot de ingang van de Markthal wordt de spanning opgedreven tot een culinair hoogtepunt. Een alles bepalende slotopdracht bepaalt of uw team de terechte winnaar is. Eenmaal binnen wordt uw team bewapend met een cryptische kaart met aanwijzingen. Scoor de nodige punten, vindt uw weg langs de verschillende marktkramen en ontsnap tijdig aan de driftige kooplieden van de markthal. Proef en ervaar de markthal op een interactieve manier en geniet bovenal van de leuke en lawaaierige atmosfeer dat zo kenmerkend is voor een bruisende markt. Wij geven u een teambuilding game waar u echt voor moet strijden en samenwerken.

Een ideaal bedrijfsuitje voor grote groepen. Uw bezoek aan de markthal in combinatie met de Markthal Break-in zorgt voor een uniek cultureel uitje met gezonde strijd en dubbele beleving! De winnaar verdient een culinaire prijs...

U ontdekt de gehele markthal van binnen, buiten, onder en boven. Overal op en rond de markt zijn opdrachten verborgen, wachtend op uw samenwerking, teambuilding en parate kennis. Welke kraam leidt u uiteindelijk naar de winst? Is het die Thaise wok kraam, of toch de notenbar aan de overkant? Heeft u het in zich om de winst eruit te slepen...?

Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten. En dat komt ook zeker door de locatie! Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega's en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Onze Markthal Break-in Game kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue / diner.

De Markthal Break-in Game is inclusief:

 

  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone per team
  • Speciale Markthal-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met originele culinaire prijs.

Details

Prijs: € 27,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Aantal personen Prijs in euro's
40+ 27,50 p.p. excl. BTW
30 t/m 40 29,50 p.p. excl. BTW
20 t/m 29 32,50 p.p. excl. BTW
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Escape City Vanaf € 27,50 p.p. Fort Escape Utrecht - Voor grote groepen Vanaf € 39,50 p.p. Bekijk de trailer.">Wie is de Mol? The Official Game Vanaf € 39,50 p.p.