Uitjesbureau.nl op Twitter

1 Minute.. To win it Diner Dinerspel bedrijfsuitje

Laat het niet gebeuren dat u voor de ogen van de andere teamleden, en dan nog geen eens te spreken van de tegenstanders, faalt... dan kunt u beter de  gevulde schuddebuikjes met gevulde compote vast gaan bestellen. Dat wordt dan met Gordon Delicious gieren!!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Heerlijk driegangen diner
- Prijsuitreiking met prijs voor het beste team 
- Teambuilding
- Bijdrage voor een Goed Doel naar keuze.

Dinerspel met tijdsgebrek!

Een dinerspel waarbij we natuurlijk een geweldig diner serveren maar oh, oh, oh… wat moeten er bizarre, vreemde en hilarische opdrachten uitgevoerd worden deze avond! En nog erger... ook u komt aan de beurt om de punten te gaan verdienen voor uw team. Heerlijke onzin, verrassende opdrachten en vooral veel pret.  De minuten tellen veel te snel weg! Geen tijd voor serieuze gesprekken vanavond, gewoon lekkere onzin met een gezellige inslag. Een uitje waarbij vooral naar voren komt dat de directeur eigenlijk een zeer handige vent is met ballonnen en de directie secretaresse toch onverwacht veel meer kan doen met pingpong balletjes dan u ooit had gedacht.

Teamcaptain for a minute

Onder leiding van host Gordon Delicious ontstaat er een gezellige feestroes die eigenlijk tot ver na het laatste fluitsignaal in een gierende droom lijkt te ontwaken. De teamcaptains (aan te wijzen vanuit uw eigen team) zullen proberen u zodanig te begeleiden dat u de opdrachten tot een goed einde kunt brengen. Een eigen teamyell is dan wel het minste wat hij of zij voor u kan betekenen. Maar bidonnetjes gevuld met een heerlijk drankje, natte washandjes of een schouder waarop uitgehuild kan worden zijn natuurlijk ook zeer zeker taken van deze uitverkorene uit de groep.
Tenminste als diegene zijn of haar taak naar de zin van een iedere teamlid zodanig uitvoert dat een ieder tevreden is over de begeleiding en de inzet van de teamleden voor de verschillende onderdelen. Zo niet... dan wacht er een koude douche.

Boek dit dinerspel bij Uitjesbureau.nl!

Details

Prijs: € 52,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Bij deelname vanaf 40 pers. € 52,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 20 t/m 39 pers. € 55,00 p.p. excl. BTW


Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Moorddiner Vanaf €57,50 54,50 p.p. Hou van Holland Diner Vanaf €57,50 52,50 p.p. Ontdek de Mol Diner Vanaf € 54,50 p.p.