Uitjesbureau.nl op Twitter

Ontdek de Mol Diner Bedrijfsuitje

Het bekendste en spannendste spel van Nederland is als dinerspel in iedere stad van Nederland te boeken! Zo kunt u kiezen voor een heerlijk drie gangendiner, maar misschien gaat uw wens juist uit naar een geweldig buffet. Ontdek de Mol Editie is in iedere stad van Nederland en België te spelen.

U speelt een ijskoud en koelbloedig dinerspel, want voor één persoon in uw o zo gezellige groepje collega’s/vrienden’ draait het deze avond allemaal om liegen en bedriegen, sabotage en infiltratie. De personen die u denkt goed te kennen, zijn niet meer te vertrouwen. Misschien is hij of zij juist wel uw grootste tegenstander en bevindt u zich tijdens dit dinerspel op glad ijs! Niemand maar dan ook niemand is te vertrouwen, want tijdens de hilarische en gevarieerde opdrachten loert er een Mol over uw schouder mee. De enige van wie u zeker weet of het de Mol is, bent u zelf!

Liever een barbecue in plaats van een drie gangendiner? Dat kan! Kijk hier voor ons Ontdek de Mol BBQ-spel!

Dit dinerspel is inclusief:

- Acteur(s)
- Spelmaterialen
- Zaalhuur
- Drie gangendiner 
- Donatie aan goed doel naar keuze

Gratis extra's*:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers: bijvoorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje: bijvoorbeeld.

* Gratis service bij boekingen van meer dan 50 personen, bij een kleinere groep kunnen wij dit tegen een kleine meerprijs ook aanbieden.

In Amsterdam en Utrecht in prijs verlaagd!

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Aan tafel probeert uw team zo veel mogelijk spelrondes te winnen. Dit loopt echter niet van een leien dakje! De Mol saboteert bijna alle spellen, maar kunt u zijn/haar fouten doorzien? Door middel van list en bedrog zal de Mol proberen zo min mogelijk punten te verzamelen. Maar wie is die mysterieuze Mol!?

Tussen de opdrachten en spelrondes door geniet u van een overheerlijk diner. Een invulling van het diner is in overleg altijd mogelijk. Een uniek en hilarisch drie gangendiner met spel in een door u gekozen stad overal in Nederland en België! No mercy is het credo!

Goede Doel

Ontdek de Mol speelt u dus voor een Goed Doel naar eigen keuze. Vooraf bepaalt u zelf voor welk goede doel er gestreden gaat worden! Wordt het bv KiKa, KWF of GreenPeace? U mag natuurlijk ook onze eigen Uitjes.nl Stichting steunen: Stel Je Voor  (voor kinderen die even iets anders aan hun hoofd willen hebben en in de huid van een ander kunnen kruipen bij een voorstelling in het TOBACCO Theater in Amsterdam!)

Details

Prijs: € 54,50 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Diner p.p.

Vanaf 40 pers. € 54,50 incl. BTW
15 t/m 39 pers. € 57,50 incl. BTW
10 t/m 14 pers. € 59,50 incl. BTW
<10 € 595,00 (vaste kosten)

Diner + 5 cons. p.p.

Vanaf 40 pers. € 69,50 incl. BTW
15 t/m 39 pers. € 72,50 incl. BTW
10 t/m 14 pers. € 75,00 incl. BTW
<10

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Ontdek de Mol Vanaf € 22,50 p.p. Moorddiner Vanaf €57,50 54,50 p.p. Hou van Holland Diner Vanaf €57,50 52,50 p.p.