Uitjesbureau.nl op Twitter

Ontdek de Mol lunch Groepsuitje

In teams gaat u vandaag de strijd aan! U gaat aan tafel en ontvangt allemaal een gesloten envelop. Hierin staat uw persoonlijke opdracht voor dit lunchspel. Per team is er minimaal één Mol (dit is iemand die namens het andere team onopvallend maar wel expres fouten maakt).

Tussen de drie gangen lunch door speelt u diverse spellen. Zo komt er een ronde ruimtelijk inzicht, raad het geluidsfragment en komen er moeilijke woorden in beeld! Maar pas op! De Mol loert over uw schouder mee en zal er voor zorgen dat u minder punten scoort dan de andere teams!

Het team met de meest behaalde punten aan het eind van het lunchspel is de winnaar! Uiteraard is er ook een prijs voor degene die de Mol heeft weten te ontmaskeren!

Tussen de opdrachten door wordt er voor een uitgebreide drie gangen lunch gezorgd.

Ontdek de Mol lunch is inclusief:

- Acteur
- Spelmateriaal
- Zaalhuur
- Drie gangen lunch

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen)- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen)

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Ontdek de Mol lunch bij Uitjes.nl!

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Details

Prijs: € 47,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Kookworkshop Vanaf € 67,50 p.p. Hou van Holland - Lunchspel Vanaf € 47,50 p.p. Spannende Moordlunch Vanaf € 47,50 p.p.