Uitjesbureau.nl op Twitter

Moorddiner Moordspeldiner

Cluedo voor professionals: tijdens een 10-jarig huwelijksfeest wordt een moord gepleegd, maar waarom en door wie?! Alleen de echte CSI deskundige weet toch nét dat ene detail boven water te krijgen.

De personages worden aan u voorgesteld (laten dit nou net uw collega's zijn die zich hebben omgekleed) en de verdachtmakingen volgen elkaar al snel op de voet. Wie doet wat met wie en waarom? Maar vooral: Wie is de Moordenaar…? Combineer, onderzoek en kom tot jouw oplossing!

Inspecteur Sanderinck (met Cee Kaa) ondervraagt en leidt dit precaire onderzoek. Iedereen ontvangt een script en passende kleding bij zijn of haar personage. Van sexuologe tot butler en van beginnend zangeresje tot goddelijke hunk. Iedereen duikt in de rol van zijn/haar leven. De gemoederen lopen hoog op! Tijd voor zo nu en dan een verkoeling en een heerlijk diner. Op een lege maag kunnen we niet oplossen! Een mooie beloning wacht er aan het eind van de avond voor de ware inspecteurs.

Het moorddiner is inclusief:

- Acteur(s)
- Kleding/attributen
- Script
- Uitgebreid driegangendiner

 

Details

Actieprijs: van € 57,50 nu € 54,50 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Diner p.p.

Vanaf 40 pers. € 54,50 incl. BTW
20 t/m 39 pers. € 57,50 incl. BTW

Diner + 5 cons. p.p.

Vanaf 40 pers. € 69,50 incl. BTW
20 t/m 39 pers. € 72,50 incl. BTW

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Hou van Holland Diner Vanaf €57,50 52,50 p.p. Moordspel van Baantjer Vanaf €29,50 24,50 p.p. Spannende Moordlunch Vanaf € 47,50 p.p.