Uitjesbureau.nl op Twitter

Workshop Sportief Paaldansen Workshops

Onder begeleiding van een topsportster begint uw workshop met een warming up, u wilt waarschijnlijk geen spieren verrekken als u ondersteboven hangt! Want dat gaat u doen vandaag! Paaldansen is niet zomaar een bezigheid, het vergt techniek, conditie en zeker behendigheid!

Paaldansen bij u op locatie!

Op een ontspannen en gezellige manier leert u de beginselen van deze intensieve sport (want dat is het!). Het wordt voorgedaan en de technieken worden uitgelegd. Uiteraard gaat u daarna zelf aan de slag! U draait om de paal, klimt omhoog en hangt er ondersteboven in. Althans, dat is de bedoeling! Hoe soepel bent u? En welke trucjes heeft u snel onder de knie?

Een echte wervelende show mag uiteraard ook niet ontbreken! De professionele paaldanseres laat u zien wat ze allemaal in huis heeft! Hoeveel van deze bewegingen kunt u nu ook? Laat u verbazen en verbaas iedereen in uw groep tijdens deze workshop paaldansen! Na een relaxte cooling down zijn de spiertjes weer tot rust gekomen en gaan we aan de welverdiende borrel.

Deze workshop is overal in Nederland te boeken. Voor de provincie Zeeland gelden andere prijzen. Neem contact op met: 010- 30 200 73 voor meer informatie.

Deze workshop paaldansen is inclusief:

- Profesionele begeleiding
- Workshop paaldansen
- Een drankje tijdens de pauze

Wilt u deze workshop paaldansen boeken?

Details

Prijs: € 29,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 2 uur Kenmerken
SALE
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Workshop IJssculpturen maken Vanaf € 47,50 p.p. Workshop Smartlappen Zingen Vanaf € 17,50 p.p. Workshop Salsadansen Vanaf € 24,50 p.p.