Uitjesbureau.nl op Twitter

Plat Amsterdams voor beginners Bedrijfsuitjes

Al heeft u het meest bekakte accent of de meest zachte 'gee'... Na deze workshop spreekt u werkelijk als een ras Amsterdammer! Een cocktail van kennen en kunnen, kunnen en kannen, moeten en motten en zullen en sulluh komt op u af!

Plat Amsterdams kan iedereen!

Een echte Amsterdamse uit de Pijp leert u de authentieke volkstaal! Een volks wijffie met een lief ventje, die helaas meer in de kroeg zit dan thuis, maar volgens Tante Sjaan echt een schat van een kerel is. Tante Sjaan is een marktkoopvrouw die de Amsterdamse taal maar al te vaak uit schreeuw om haar spul op de Albert Cuijp te kunnen verkopen.

Met deze workshop heeft u een enthousiaste leidster! Ze weet alles over Mokum en vertelt u er met liefde en passie over! Iedere uitspraak, klank en woord wordt onder de loep genomen. Deze prachtige uitdrukkingen moet u echt kennen! Onder het genot van een “pikketanissie” kunt u al het geleerde op elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! U zingt met elkaar een onvervalste smartlap en speelt een rolletje in een korte straatscène, alles in de taal van de hoofdstad.

Deze workshop is inclusief:

- Professionele begeleiding
- Locatiehuur
- Workshop materialen

Details

Prijs: € 29,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 29,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 15 t/m 19 pers. € 34,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 14 pers. € 39,50 p.p. excl. BTW

 

* Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 2 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Nieuwmarkt en Centrum Amsterdam Vanaf € 14,50 p.p. Andre Hazes tour Vanaf € 22,50 p.p. Amsterdamse Avond Vanaf € 74,50 p.p.
 
Cursus Plat Amsterdams!
 
 

 

    We hebben een masterclass cursus "Plat Amsterdams" gedaan! Daarna nog een kwissie gespeeld, maar die heb ik niet kunnen winnen. Een pikketanussie gaat er altijd in! - Stadgenoot - Jan-Willem-Kluit
Meer Uit Ervaringen