Uitjesbureau.nl op Twitter

Popquiz Dinerspel Bedrijfsuitje

De groep wordt verdeeld in vier- of vijftallen, bedenk een naam voor jullie groepje en kies een captain. Daarna barst de strijd los. In 10 of 12 rondes wordt jullie kennis op muziekgebied op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten. De verschillende fragmenten verwijzen naar bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende geluidsopnames.

Is het te spannend? Nemen we even een korte break om te genieten van een heerlijk voor- of hoofdgerecht! Buikjes vol? Spelen we weer verder!

Voor de afwisseling worden de rondes onderbroken door een discobingo, een test voor jullie captains en een entertainmentronde, waarbij de groep die het eerst op de knop drukt de vraag mag beantwoorden.

Een wedstrijd met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis, en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken, onderwijl genietend van een heerlijk diner!

Details

Prijs: € 52,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Deelnemers: Minimaal 15 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Magical Cabaret Diner Vanaf € 55,00 p.p. Crazy Walking Dinner Vanaf € 62,50 p.p. Hou van Holland Quiz Vanaf € 24,50 p.p.