Uitjesbureau.nl op Twitter

Ranking your Team - Diner Bedrijfsuitje

U kent vast wel het programma “Ranking the stars” waar Bn’ ers elkaar het hemd van het lijf vragen. Hun diepste geheimen en vreemdste gewoontes komen boven water. Dit spel kunt u nu spelen met mensen uit uw eigen (werk)omgeving!
Tijdens het drie gangendiner, onder het genot van een wijntje en biertje, komt u van alles te weten over uw collega’s. Teambuilding wordt op deze manier naar een hoger plan getild.

“Jij hebt zes jongere broers…en jij speelt al jaren saxofoon? Niet te geloven! Dat jij een eigen webshop hebt..."  U zult verrast zijn wat voor een bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden. Maar de vragen kunnen naast leuke en gezellige vragen juist ook gaan over zaken en spelende thema's binnen het bedrijf. "Welk cijfer geven de collega's voor de koffie uit de automaat?", Wat vinden de sales-collega's het allerleukste aan hun vak?" De afwisseling tussen fun en serious maakt dit dinerspel tot een absuluut succes.

Hoe rankt u bijvoorbeeld de directeur bij de vraag wie er vaak als laatste werd gekozen bij partijtjes voetbal en wie er vroeger vaak uit de klas werd gestuurd? Wie is vaak op vrijdagavond te vinden in de bikini sauna en wie heeft er meer dan 10 liefdes versleten?  Na vandaag kijkt u met een hele andere ogen naar uw collega’s! Maar eerst eens kijken, ervaren en vooral ranken wie we denken dat iets doet en/ of heeft gedaan.  

De teams krijgen bij iedere ronde van de spelleider een tussenstand. Hierdoor lopen de gemoederen nog hoger op en de strijd wordt per ronde valser, gemener en vooral hilarischer. De vragen zijn dan ook per ronde aangepast. Houdt u daar maar alvast rekening mee! U verlaat het strijdtoneel uiteindelijk met een geheel andere kijk op uw collega’s….

En de winnaars? Die gaan er met een vermogen aan omkoomiddelen vandoor!

Tussen de verschillende rondes door verzorgen we een overheerlijk drie gangendiner.

Inclusief:
- Presentator
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
- Teambuilding
- Quizvragen op maat gemaakt
- Driegangendiner
- Locatie
- Donatie aan goed doel naar keuze

Details

Prijs: € 54,50 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Diner p.p.

Vanaf 40 pers. € 54,50 incl. BTW
20 t/m 39 pers. € 57,50 incl. BTW

Diner + 5 cons. p.p.

Vanaf 40 pers. € 69,50 incl. BTW
20 t/m 39 pers. € 72,50 incl. BTW

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 4 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Ontdek de Mol Diner Vanaf € 54,50 p.p. 1 Minute.. To win it Diner Vanaf € 52,50 p.p. Ranking the Battle Vanaf € 24,50 p.p.