Uitjesbureau.nl op Twitter

Roeien in Amsterdam Groepsuitjes

Uitjes.nl biedt de unieke kans om een keer met uw bedrijf door Amsterdam te roeien. U komt langs diverse bekende locaties en maakt op een nieuwe manier kennis met de hoofdstad. Bij ontvangst krijgt u eerst kort de basistechniek van de roeihaal uitgelegd om daarna zo snel mogelijk zelf aan de slag te gaan op het water. Aan het eind van de clinic is er uiteraard ook de mogelijkheid om een borrel of etentje te organiseren. Ook is een combinatie bij deze clinic mogelijk met aankomst en vertrek door een rondvaartboot..

Er zijn twee mogelijkheden voor arrangementen, de eerste is een roeitocht en duurt ongeveer 2 uur, de tweede is het roeien (minder ver weg) met afsluitend een wedstrijdje tussen de verschillende boten (ook 2 uur durend). Ook kunnen er topclinics gegeven worden (clinic door medaille winnende roeiers of coaches), en is er de mogelijkheid tot het geven van ergometer clinics op locaties zonder water.

Dit uitje is inclusief:

- Professionele begeleiding
- Roeiboten
- Reddingsvesten en overige veiligheidsmaatregelen

Een sportief uitje in Amsterdam!

Details

Prijs: € 59,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

BTW informatie

Deelnemers: 20 - 80 personen Duur: 2 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Rondvaart & Amsterdamse Geheimen Vanaf € 42,50 p.p. Amsterdam vanaf het water Vanaf € 129,50 p.p. Smartlappen aan boord - Alkmaar Vanaf € 54,50 p.p.