Uitjesbureau.nl op Twitter

Sex in the City Spel Bedrijfsuitje

Wij garanderen met dit Sex in the City Spelprogramma een gezellige middag, vol hilarische momenten samen met uw beste vriendinnen! En juist daarom is dit groepsuitje perfect geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. 

Jullie starten het Sex in the City spel geheel in stijl met een heerlijk glaasje prosecco. Nadat jullie hebben genoten van dit heerlijke glaasje bubbels, worden jullie door onze spelbegeleider opgedeeld in teams.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking
- Prosecco bij ontvangst
- Filmcamera tijdens het spel
- DVD met zelfgemaakte opnames (ongemonteerd)

Dames, dames, kan het wat minder!

Ieder vriendinnenteam ontvangt een Vuiton tasje met tijgerprint gevuld met de attributen geschikt voor de Eerste Hulp Bij Gelukjes. De haartjes gelakt, de hoge hakjes onder gebonden. Dames… lipjes getuit en de borstjes vooruit: Het Sex in the City spel is begonnen!

Het spel bestaat uit verrassende en grappige opdrachten die jullie zo creatief mogelijk moeten uitvoeren, daarbij zullen de attributen in het tasje zeker van pas komen! Zo gaan jullie met dit spelprogramma de stad onveilig maken met jullie opdrachten en zullen de vrouwen in het centrum soms enigszins verwoestende blikken richting jullie groep werpen. Dat is logisch. Het is maar plebs… en daar kijken we vandaag als vrouwen van Sex in the City met een neerbuigende knik op neer!

Morgen worden we weer ontnuchterend wakker! Dan beseffen we dat het helaas alleen maar om een televisieprogramma ging.

Details

Prijs: € 25,00 (incl. BTW) Prijs details (meer info)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 15 personen Duur: 3 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

The Phone Vanaf € 24,50 p.p. Jongens tegen de meisjes Vanaf € 24,50 p.p. Ranking the Battle Vanaf € 24,50 p.p.