Uitjesbureau.nl op Twitter

Grachten SloepenRace in Amsterdam - zelf varen! Typisch Amsterdam | Varen

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar barst er een moderne zeeslag los met en vooral ook tegen je collega's op andere sloepjes!

Een uniek vaar-spel op de Amsterdamse grachten: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar zélf varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door Amsterdam.

De vaarroute wordt door jullie teams zelf bepaald. Op de meegekregen mobiele telefoons ontvangen jullie de opdrachten en vragen. Hou de tegenstanders en de overige boten wel in de gaten. Gevaarlijk spul die vragen!

Deze canal-battle biedt ook de mogelijkheid om op maat vragen en opdrachten toe te voegen. U kunt deze vragen en opdrachten zelf aanleveren en we denken daarbij uiteraard graag met u mee. Vragen over het bedrijf, historie, roddels, leuke weetjes-vragen over collega's of een onderwerp dat speelt binnen uw afdeling/bedrijf passen we heel graag in het programma.

In een nabij gelegen gezellige horecalocatie, waar een verfrissend drankje klaar staat (misschien een Muider schippertje?) komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.

Inclusief
- Elektrische fluisterboot per team
- Smartphone, App en andere spelmaterialen
- Professionele spelbegeleid(st)er
- Drankje en snack voor onderweg
- Prijsuitreiking met 1 consumptie inclusief
- Originele prijs voor het winnende team
- Teambuilding en fun op het water

Het is natuurlijk mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden. Vraag bijvoorbeeld naar de lunch-, borrel/proeverij- en dinermogelijkheden in Amsterdam.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Details

Prijs: € 39,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
 Aantal personen  Prijs per persoon
 40+  € 39.50 p.p. excl. BTW
 20 t/m 39  € 42.50 p.p. excl. BTW

 

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3 uur
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Rondvaart & Amsterdamse Geheimen Vanaf € 42,50 p.p. Roeien in Amsterdam Vanaf € 59,50 p.p. Roei Expeditie De Bosbaan - Amsterdam Vanaf € 54,50 p.p.