Uitjesbureau.nl op Twitter

Tap en tapas workshop (van Heineken) Workshop Amsterdam

Vanavond laten we u kennis maken met een goed getapt biertje en mooi klaargemaakte tapas. Gezelligheid staat bij deze workshop voorop. Maar dat we iets gaan leren over het bier, hoe het getapt moet worden en in welk glas het gedronken moet worden is mooi meegenomen. Een professionele en gediplomeerde kastelein van Heineken leert u de fijne kneepjes. En niet van de tap maar wel van de tapas is de bijpassende workshop waarin u lekkere Spaanse tapas gaat maken voor bij het pilsje.. Of heet het nu toch een biertje?

In TOBACCO Theater schenken we Heineken bier. Dat is niet zomaar. We hebben gekeken naar de naam, bekendheid, vertrouwen en natuurlijk ook naar de smaak. Daar kunt u heel lang naar kijken, maar bier kunt u nog steeds het beste testen door het te proeven. Maar wat u proeft moet wel eerst getapt worden! Heineken heeft hier professionele tappers voor opgeleid. Waarom moet de bierkraag twee vingers dik zijn. Is dat show of heeft dat met smaak te maken. De ringen die het bier achterlaat op het glas wat betekent dat? En waarom heet een glas eigenlijk een vaasje?

Inclusief:
- Verschillende biersoorten
- Ingrediënten tapas
- Recepten tapas
- Gediplomeerde kastelein van Heineken

Heineken heeft zoveel verschillende biersoorten, maar welke vindt u het lekkerst? Tijdens deze workshop hebben we verschillende speciaal bieren voor u geselecteerd. Gegarandeerd een feestje! Maar wat weet u eigenlijk allemaal van het brouwsel? Welke biersoorten worden het meest gedronken en hoe wordt bier gebrouwen? Welke proces gaat eraan vooraf voordat de goudgele rakker voor u op tafel staat? Dit zijn allemaal vragen waar u van de professionele tapper tijdens deze workshop antwoord op zult krijgen. En heeft u ook de taptechniek in de vingers? Een professional leert u het perfecte biertje te tappen!

Tijdens deze workshop met vrienden, familie of uw bedrijf kunt u verschillende biersoorten tappen en proeven! Welke biersoort past het beste bij u? Ontdek het tijdens de bierproef workshop!

Bovendien leert u tijdens deze workshop verschillende bijpassende tapas te maken. De workshop vindt plaats in de gezellige kookstudio van het TOBACCO Theater, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijke tapas te maken! En het biertje drinken we aan lange tafels bij de open haard!

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 5 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Workshop Stamppotten koken Op aanvraag Kookworkshop in TOBACCO Theater Vanaf € 67,50 p.p. Workshop wijnproeven Vanaf € 32,50 p.p.