Uitjesbureau.nl op Twitter

A'DAM Tower Escape Bedrijfsuitje

En uiteindelijk zitten twee ultieme winnaars op de wereldberoemde schommel, bovenop het dak van de A'DAM Tower en ontsnappen ze voor eventjes aan de vaste grond onder de voeten. U kijkt dan als trotse winnaar van de A'DAM Tower Escape over Amsterdam heen! Zal het u lukken?

Op het dak van A’DAM Tower prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Daredevils en trillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over onze hoofdstad terwijl de adrenaline door uw aderen stroomt.

Maar voor u in die schommel zit … moet u wel eerst heel wat doen, voordat u deze Roof Escape mag gaan beleven.

De A'dam Tower Escape
In teams van 6 personen probeert u een stoel te verdienen in deze spectaculaire schommel. Samenwerken tot in de finale en daar toeslaan. Dit gaan jullie doen door het hipste gedeelte van Amsterdam te ontdekken (Amsterdam-Noord) en te verkennen. Jullie komen bij het EYE Museum, de Tolhuis Tuin en beleven de kantoren van ID&T.

Het lijkt heel ontspannen zo'n ontdekkingstocht, maar het prestige van uw team en ook van uzelf staat op het spel. “Of durven jullie niet in die schommel te gaan zitten?” is al snel een veelgevraagde bluf-vraag van de tegenstanders en zelfs enkele van uw eigen teamleden.

Jullie krijgen kritische vragen en opdrachten, schijnbaar onoplosbare ‘puzzelstukjes’ moeten worden opgelost, en ook gaan jullie Mind F*CK trucs leren en daarna proberen uit te oefenen op jullie collega’s / tegenstanders. Door samenwerken laten we de teambuilding zegevieren.

Komen jullie tot een gezamenlijke codekraker, die jullie toegang verleent tot de finale escaperonde? Onder toeziend oog van alle teruggekeerde teams stijgt de spanning onder de teamleden, die eerst met elkaar en nu tegen elkaar strijden. Welke twee personen pakken de sleutel die toegang geeft tot de Upper-Roof van A'DAM Tower, inclusief de A'DAM LOOKOUT schommel voor de twee beste spelers!

Lukt het jullie niet…, dan betekent het helaas met het eerste pontje terug naar het Centraal Station. Lukt het jullie wel? Dan wacht een onvergetelijke ervaring op het dak van Amsterdam!

Boek dit populaire ontsnappingsspel bij AmsterdamseUitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop te borrelen of te dineren. Vraag onze kenners van Amsterdam naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

De A'dam Tower Escape is inclusief:

- Professionele spelleid(st)er
- Smartphone en Escape-App
- Originele opdrachten, clues, enz
- 1 consumptie per persoon
- 2 tickets inclusief schommel A'DAM LOOKOUT voor de winnaars
- Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
- Teambuilding en gezonde strijd.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met alle collega’s naar boven te gaan en te genieten van het prachtige uitzicht. Extra entreetickets voor A’DAM LOOKOUT kosten € 12,50 p.p. en als meer personen de schommel willen ervaren, wordt hier een prijs van € 5,- per persoon gerekend. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Details

Prijs: € 29,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Vanaf 40+ pers. 29,50 excl. BTW
Van 20 t/m 40 pers. 34,50 excl. BTW

BTW informatie

Deelnemers: 20 - 100 personen Duur: 3 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Escape City Vanaf € 27,50 p.p. Bekijk de trailer.">Wie is de Mol? The Official Game Vanaf € 39,50 p.p.