Uitjesbureau.nl op Twitter

ZOO Escape Game Teambuilding Experience

Combineer een dierentuin bezoek met dé Escape Game van Nederland. Ontsnap tijdig aan de gevaren van Artis. We geven u een Escape waar u echt voor moet strijden en moet samenwerken. Niet in een standaard Escape Room, maar een Escape Game in één van de mooiste dierentuinen van Nederland: Artis. Speel de Artis Escape Game, een origineel ontsnappingsspel vol hersenkrakers en uitdagende vragen en opdrachten.

Een ideaal bedrijfsuitje voor grote groepen. Uw bezoek aan de dierentuin in combinatie met de Artis Escape Game zorgt voor een uniek cultureel uitje met gezonde strijd en dubbele beleving! In teams van 6 - 8 personen, uitgerust met Smartphone en een plattegrond zoekt u uw route langs alle dierenverblijven. Hersenkrakers, kennisvragen over de dieren(tuin), maar ook algemene opdrachten wisselen elkaar af. Zelfs 'op maat' vragen kunnen we in deze originele Escape Game verwerken.

U ontdekt de gehele dierentuin van binnen, buiten, onder en boven. Overal op het terrein zijn opdrachten verborgen, wachtend op uw samenwerking, teambuilding en parate kennis. Welk dierenverblijf leidt u uiteindelijk naar de uitgang? Is het die van de leeuwen? Of toch die van de olifanten? Zit  u in het winnende team?

Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie!

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega's en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Onze Artis Escape Game kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue / diner. 

Inclusief:

 • Ontvangst met koffie / thee / fris
 • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
 • Smartphone per team
 • Speciale Artis-App
 • Bijhorende spelmaterialen
 • Teambuilding
 • Prijsuitreiking met originele prijs.
 •  

  * Genoemde prijs is exclusief entreeprijs dierentuin.

  Bekijk hieronder de reactie van Emiel, speler Zoo Escape:

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

  Details

  Prijs: € 27,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

  BTW informatie

  Deelnemers: 20 - 300 personen Duur: 3 uur
  Offerte aanvragen

  Gerelateerde uitjes

  Escape City Vanaf € 27,50 p.p. Escape Dinner Room Vanaf € 49,50 p.p. Escape City met Borrel & Diner Vanaf € 68,50 p.p.