Uitjesbureau.nl op Twitter

Outdoor activiteiten op het water

Op zoek naar outdoor activiteiten op het water? De leukste outdoor activiteiten op het water hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement! Maak uw keuze uit de onderstaande outdoor activiteiten op het water. U kunt ook uitgebreid zoeken.

U start met een tour door de Jordaan en over de Wallen! Daarna stapt u in de waterfietsen en bekijkt u Amsterdam vanaf de grachten. De beste manier om Amsterdam te ontdekken!

Vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkProfessionele begeleiding Inclusief consumptie

Ontdek Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg of Den Haag vanaf het water! En niet met een gewone rondvaartboot, nee, u gaat roeien! Met uw team stapt u in de roeiboot en alleen met sterke teambuild...

Vanaf € 48,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Hoe zou het zou zijn om door het water te schieten, de lucht in te springen en weer terug onder de golven te duiken? Een spectaculaire activiteit afgewisseld met Bubble Voetballen.

Vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Wist u dat de grachten van Leiden wel 27 kilometer lang zijn? U hoeft zich dus niet te vervelen, genoeg te zien tijdens dit interessante vaararrangement!

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer >

Beleef de Amsterdamse grachten vanaf de waterfiets met een leuk spelelement! De Waterfiets Puzzeltocht is een leuke invulling van uw dag!

Vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Leiden is een waterstad en daarom kunt u bij LeidscheUitjes natuurlijk genieten van een heerlijke rondvaart. Wist u dat de grachten van Leiden wel 27 kilometer lang zijn? U hoeft zich dus niet te verv...

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer >

Kris Kras door de stad liggen antwoorden verscholen. Antwoorden op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen! Aan boord van onze boot geniet u van een heerlijke High...

Vanaf € 74,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > Professionele begeleiding Inclusief meerdere consumpties

Bootje varen, Bossche Bolletjes maken. Gezellig varen over de Dommel maakt u, onder Bossche begeleiding, zelf die typisch Bossche bollen. Bosscher dan dit wordt het niet!

Vanaf € 63,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer >