Uitjesbureau.nl op Twitter

Wateractiviteiten & Rondvaarten

Op zoek naar wateractiviteiten & rondvaarten? De leukste wateractiviteiten & rondvaarten hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement! Maak uw keuze uit de onderstaande wateractiviteiten & rondvaarten. U kunt ook uitgebreid zoeken.

De Weerribben - Wieden (Nationaal Park), Beulakerwijde of Belterwijde? Niets blijft verborgen voor u! Dit prachtige natuurlijkgebied rondom Giethoorn moet u gezien hebben! Aan de hand van een puzzelto...

Op aanvraag | Vanaf 15 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Wie zegt een haven niet hartstikke indrukwekkend kan zijn? Ervaar het nu zelf! Rotterdam heeft een van de meest grootste havens van de wereld. De hypermoderne overslag van duizenden containers en een...

Vanaf € 13,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkProfessionele begeleiding

U start met een tour door de Jordaan en over de Wallen! Daarna stapt u in de waterfietsen en bekijkt u Amsterdam vanaf de grachten. De beste manier om Amsterdam te ontdekken!

Vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkProfessionele begeleiding Inclusief consumptie

De haven van Rotterdam is wereldberoemd. Met de tapasboot ontdekt u een gedeelte van de haven en de binnenwateren van de Maasstad! Vanaf het water is de skyline van Rotterdam nog spectaculairder.

Vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 25 personen

Lees meer > Professionele begeleiding Inclusief lunch / diner

Ontdek Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg of Den Haag vanaf het water! En niet met een gewone rondvaartboot, nee, u gaat roeien! Met uw team stapt u in de roeiboot en alleen met sterke teambuild...

Vanaf € 48,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Dit arrangement begint met een heerlijke lunch op de Zwolse grachten, een goede basis voor het spannende Ontdek de Mol stadsspel wat op u te wachten staat..

Vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkProfessionele begeleiding Inclusief meerdere consumpties Inclusief lunch / diner

Een trotse Gronninger vertelt u alles tijdens uw rondvaart! Deze bijzondere tocht wordt vervolgt met een heerlijke bier- wiskey- of wijnproeverij aan boord! Een unieke en gezellige dag op het water!

Op aanvraag | Vanaf 20 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkParkeergelegenheidProfessionele begeleiding Inclusief meerdere consumpties

Some like it hot, some like it cold! Wat is er nou beter dan uw uitje te starten op uw eigen borrelboot? Niets toch?! En ook nog maar afsluiten met een ijskoude cocktail in de Icebar? Het kan!

Vanaf € 79,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 25 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkProfessionele begeleiding Inclusief meerdere consumpties Inclusief drie gangendiner