Uitjesbureau.nl op Twitter

Spelprogramma's op het strand

Op zoek naar spelprogramma's op het strand? De leukste spelprogramma's op het strand hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement! Maak uw keuze uit de onderstaande spelprogramma's op het strand. U kunt ook uitgebreid zoeken.

Wordt u de kampioen van het strand met dit zomeruitje? U strijdt met uw collega's, vrienden of familie om de felbegeerde beach trofee. In kleine teams strijdt u in verschillende onderdelen tegen elkaa...

Vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Kunt u overleven met behulp van de middelen die de grote kolkende watermassa aan laat spoelen in de branding? Is uw overlevingsdrang zo groot dat u zelfs de inboorlingen wat zou kunnen leren?

Vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 30 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding Inclusief consumptie

Laat u zakken in de kitebuggy voor het avontuur. Dicht bij de grond raast u over het strand. De controle heeft u in eigen hand door met de vlieger de snelheid te bepalen. Uw voeten zorgen voor de juis...

Vanaf € 64,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Met een waanzinnige kracht trekt de grote vlieger u over het strand! Soms zelfs zo hard, dat u met uw hele team aan de vlieger moet hangen! Concentratie en adrenaline ontmoeten elkaar op het strand!

Op aanvraag | Vanaf 20 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Op een groot board, voortgetrokken door de wind, kiteboarden op het strand! Op het board zitten bindingen waarin je je voeten kunt zetten zodat je een sprong kunt maken, durf jij het aan...?!

Vanaf € 45,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Met 80 tot 100 kilometer per uur over het water varen in een super snelle boot, dat is wat RIB varen uniek maakt! Durft u de uitdaging aan?

Vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 25 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Zin om even lekker gek te doen?! Dan bent u hier aan het goede adres! Tijdens deze workshop wordt er veel lol gemaakt en u mag zo gek doen als u maar wilt.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > Professionele begeleiding

Scoor zoveel mogelijk punten met jouw team! Maak kennis met deze fantastische sport. U zult verschillende technieken leren en de spelregels leren kennen.

Vanaf € 19,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > Professionele begeleiding