Uitjesbureau.nl op Twitter

Spelprogramma's op het water

Op zoek naar spelprogramma's op het water? De leukste spelprogramma's op het water hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement! Maak uw keuze uit de onderstaande spelprogramma's op het water. U kunt ook uitgebreid zoeken.

U start met een tour door de Jordaan en over de Wallen! Daarna stapt u in de waterfietsen en bekijkt u Amsterdam vanaf de grachten. De beste manier om Amsterdam te ontdekken!

Vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkProfessionele begeleiding Inclusief consumptie

Hoe zou het zou zijn om door het water te schieten, de lucht in te springen en weer terug onder de golven te duiken? Een spectaculaire activiteit afgewisseld met Bubble Voetballen.

Vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar barst er een moderne zeeslag los met en vooral ook tegen uw collega's op andere sloepjes! Bewapend met smartphone varen de teams zelfstandig door de Utrech...

Vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Beleef de Amsterdamse grachten vanaf de waterfiets met een leuk spelelement! De Waterfiets Puzzeltocht is een leuke invulling van uw dag!

Vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Red u het? In een uurtje ‘de ster’ rond in Zwolle? Zeker wel, in deze canadese kano’s! Na de instructie heeft u de smaak zo te pakken! Na afloop stapt u weer uit om the Phone te spelen!

Op aanvraag | Vanaf 20 personen

Lees meer > Professionele begeleiding

Giethoorn, het Nederlandse Venetië, moet u gezien hebben! En uiteraard is dit vanaf het water het mooiste! De smalle kanalen tussen landerijen en de lage bruggetjes zorgen voor een bijna buitenlands...

Vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > RolstoelvriendelijkParkeergelegenheidProfessionele begeleiding Inclusief meerdere consumpties Inclusief consumptieInclusief lunch / diner

Al puzzelend zwerft u op typisch Alkmaarse vervoersmiddelen door het centrum van de stad. Vele vragen zijn onbeantwoord. Aan u de opdracht deze zo goed mogelijk te beantwoorden of op te lossen. Daarna...

Vanaf € 99,95 p.p. excl. BTW | Vanaf 25 personen

Lees meer > Professionele begeleiding Inclusief consumptieInclusief drie gangendiner

Als u denkt alles te hebben gezien van Utrecht, misschien wel lopend, op de fiets, met de auto maar waarschijnlijk niet met de kano. Met deze kanotocht ziet u Utrecht eens van een andere kant.

Vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer >