Uitjesbureau.nl op Twitter

Strandactiviteiten

Op zoek naar strandactiviteiten? De leukste strandactiviteiten hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement! Maak uw keuze uit de onderstaande strandactiviteiten. U kunt ook uitgebreid zoeken.

Kunt u overleven met behulp van de middelen die de grote kolkende watermassa aan laat spoelen in de branding? Is uw overlevingsdrang zo groot dat u zelfs de inboorlingen wat zou kunnen leren?

Vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 30 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding Inclusief consumptie

Op een groot board, voortgetrokken door de wind, kiteboarden op het strand! Op het board zitten bindingen waarin je je voeten kunt zetten zodat je een sprong kunt maken, durf jij het aan...?!

Vanaf € 45,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

Met 80 tot 100 kilometer per uur over het water varen in een super snelle boot, dat is wat RIB varen uniek maakt! Durft u de uitdaging aan?

Vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 25 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

De rage van het moment: de Escape Room, nu ook vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op diverse stranden. Wij vertalen de Escape ervaring naar een nieuwe dimensie, waarbij de oplossing als korr...

Vanaf € 28,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer > Inclusief consumptieInclusief videocamera

Hoe zou het zou zijn om door het water te schieten, de lucht in te springen en weer terug onder de golven te duiken? Een spectaculaire activiteit afgewisseld met Bubble Voetballen.

Vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Lees meer >

Zandhappen en worstje roken? Tijdens de Summer Crazy Beach Games in Breda, op het Bredase (binnen)strand, strijden uw teams om de begeerde prijs: Wat de Gek er voor geeft!

Vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer >

U begint de dag met vliegeren op het heerlijke strand. Je leert de beginselen van het (power)kiten! U kunt kiezen tussen kleinere twee-lijns of stoerdere powerkites.

Vanaf € 28,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen...

Vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 30 personen

Lees meer > ParkeergelegenheidProfessionele begeleiding