Mariëlle Thiadens

Mariëlle Thiadens

Mariëlle Thiadens

Hoofdcoördinator entertainers / begeleiders

Enterteren maar!

Enthousiasmeren, dat haar handelsmerk, haar grootste kracht en de drijfveer van Mariëlle Thiadens. Onder het motto “Als je iets doet dan kan je het maar beter goed doen” vult ze haar dagen met dat wat ze ‘enterteren’ is gaan noemen. Het omvat al haar werkzaamheden rond het presenteren, organiseren, optimaliseren, experimenteren, assisteren, perfectioneren en ongeremd doorleren. Daarnaast is Mariëlle geïnteresseerd in het overgrote bestanddeel van haar ‘zijn’; water. Als enige Nederlandse Watersommelier geeft ze presentaties en waterproeverijen over deze prachtige en belangrijkste vloeistof van onze aarde.

Haar successen zijn allen ontstaan vanuit een tomeloze dosis creativiteit, zo is ze de bedenker van een groot aantal Escape games en werkt ze mee aan het succesvol maken van al onze stads- en diner spellen. En of het nou om kleine of om grote groepen gaat, Mariëlle zal altijd trachten om elke groep die voor haar staat een onvergetelijk evenement te bezorgen waarbij perfectionisme en succes altijd haar streven zijn.

Mariëlle mocht aan de wieg staan bij de start van onze eigen Wie is de Mol. Deze exclusieve samenwerking met IDTV heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het enige echte Wie is de Mol stadspel. “Trots dat onze club de enige is in Nederland die dit voor elkaar heeft gekregen!”