Sinitta Dijkgraaf

Sinitta Dijkgraaf

Sinitta Dijkgraaf

Assistent Manager Regio Zuid

De drijvende kracht achter een topdag

Werkzaam op de afdeling Sales, maar nog geen geweldige verkoper. Ik ben meer van de afdeling puzzelen en regelen, daarom is het voor mij een must om overal het fijne van te weten. “Maar waarom dan?”, “Klopt dat wel?” en “Hoe werkt dat dan precies?” zijn vragen die vaak in mij opkomen. Je kunt het ook nieuwsgierig noemen, maar ik gebruik de antwoorden op die vragen om precies te weten waar ik mee bezig ben.

Naast dat ik graag alles weet zit ik vol energie en ben ik vaak een beetje all-over-the-place. Maar op mijn werk werk ik het liefst zo gestructureerd mogelijk!

Al op vrij jonge leeftijd wist ik dat ik iets wilde doen in de richting van evenementen. Jaren later, met een diploma Media Management op zak, is het zover en mag ik groepen collega’s een geweldige tijd bezorgen. Niet door hen te entertainen, maar door ervoor te zorgen dat zij entertained worden. En dat is precies wat ik leuk vind om te doen. De drijvende kracht zijn achter een topdag, mensen een lach op hun gezicht brengen en een onvergetelijke tijd bezorgen.