Onze Klantreacties

Beoordelingen Uitjesbureau

8,1
54 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,2

André (07-08-2018)

7,3


Uitje zelf was leuk, leuke mensen ook van jullie die het begeleiden. Jammer was dat de volgorde van de vragen soms wat vreemd was omdat ze aan elkaar gelieerd bleken.
Veel lol gehad.
Vond het "escape aspect" wel wat minimaal terugkomen.

Communciatie in het voortraject heel slordig. Aanvraag gedaan via wegmetdebaas.nl, kreeg steeds geen reactie. Paar keer zelf moeten bellen (werd niet teruggebeld). Uiteindelijk wel goed gekomen, maar jammer dat ik er zelf veel moeite voor moest doen.

Beach Escape

Diana (20-07-2018)

6,9


De mensen hebben genoten en het was echt heel erg leuk. Alleen voor de organisatoren was het wat onduidelijk hoe de ontvangst zou zijn. Geef volgende keer aan waar jullie zitten, zodat de organisator zich daar kan melden.

Maffia XXL - Het Maffia Misdaadspel

Jillis (17-07-2018)

6,7


Qua spel waren er te veel opdrachten, waarvan in het 1e deel ook veel lastige opdrachten die niemand echt begreep. Je klikt dingen snel weg op de tablet waardoor je dingen mist en niet meer terug kan halen. Het 2e deel van de opdracht was leuker en ook beter te doen. Het is jammer dat je door de vele opdrachten zo weinig tijd hebt. We hadden prachtig mooi en heet weer en hadden geen tijd voor een pauze wat volgens veel collega's wel wenselijk was geweest. Tip is om de stad in ons geval Alkmaar er meer bij te betrekken in de opdrachten door dingen te laten zoeken of te laten vragen bij bedrijven. We misten bij de afsluiting de mogelijkheid om even alle vragen kort door te nemen.

Het restaurant kon de drukte niet aan gaven ze aan. We hadden aangegeven met eten te willen wachten tot 17:30 omdat er nog mensen na het spel aansloten. Uiteindelijk hadden we rond 18:15 nog niks gehad dit duurde te lang na zo'n inspannende activiteit. Gelukkig kregen we na een aantal keer vragen wel de brood op tafel. Mensen moesten om 20:00 echt weg en daardoor werd het qua tijd proppen met het toetje. Het eten was heerlijk maar de service krijgt geen voldoende. En het was fijn dat ze goed rekening hadden gehouden met de dieetwensen.

Escape City

Rob (16-07-2018)

8,9


Wat een geweldige middag hebben we gehad - City escape is echt een aanrader!

Vanaf het eerste contact tot de afsluiting van de middag was alles perfect geregeld en zelfs aangepast zodat het goed paste in ons dagprogramma!

City escape is een leuk, uitdagend en innovatief spel, waarvan we als afdeling erg hebben genoten 🙂

Escape City

Naomi (13-07-2018)

9,4


Prima uitje, was heel gezellig, de mensen waren erg vriendelijk en er werd vlug geantwoord op vragen. Zal het zeker aanraden aan andere groepen. Ik heb wel gehoord dat sommige mensen het wat jammer vonden dat de escape opdrachten niet iets meer gericht waren op Leidse geschiedenis, maar voor de rest was het erg leuk en gezellig.

Escape City

Patrick (13-07-2018)

7,8


Collega waardoor ik geholpen ben - Ann Kooper - staat niet genoemd.

Escape City

Veronica (12-07-2018)

8,9


Het ontvangst was wat rommelig, de deuren gingen naar ons idee wat laat open en de kroeg was gesloten waardoor er verwarring was over de tijd.

Verder goed georganiseerd, duidelijke uitleg, professionele omgang ondanks dat enkele personeelsleden het af lieten weten. Hele positieve reacties gehad en iedereen heeft het echt leuk gehad.

Ook contact vooraf was perfect, altijd bereikbaar en zo niet dan werd je altijd snel teruggebeld. Het enige wat niet helemaal goed is verlopen was dat 1 team al een mol had die bekend was, dit hadden we opgelost dachten we maar achteraf bleek dat zij niet gecontacteerd was om te laten weten dat ze toch niet de mol was.

Verder super!

Ontdek de Mol

Hans (11-07-2018)

8,0


Hadden mooie dag veel zon, had echter vragen/opdrachten verwacht van de beach escape, over strand/zee en over de locatie/ omgeving waar dit gespeeld werd.
De vragen/opdrachten die wij kregen gingen over totaal andere dingen. Deze escape kan je overal spelen, daardoor hadden diverse personen geen beleving bij het spel, wat ik begreep.

Beach Escape

Riejanne (09-07-2018)

6,9


Wij deden het wie is de mol spel en het was aardig warm. Misschien is het een idee om de koffer ook nog te voorzien van flesjes water of deze uit te delen. Je bent toch 2,5 uur op pad.

Wie is de Mol

Toya (09-07-2018)

8,0
Escape City

An (06-07-2018)

8,5
Escape City

Carola (03-07-2018)

8,3


Uitje is goed verlopen. Alle deelnemers vonden het spel erg leuk. In het voortraject zijn we steeds vriendelijk te woord gestaan.

Escape City

Ditta (03-07-2018)

8,7
Escape City

Giannino (02-07-2018)

7,6


Goed geregeld allemaal.

Enige nadeel was dat mijn contact persoon Suzy niet meer werkzaam was bij jullie en daarom mijn mail met vragen onbeantwoord bleef tot ik een telefoontje ontving de avond van tevoren.

Romee deed het overigens heel leuk!

Priscilla (29-06-2018)

7,4


Vele van ons vonden de spelleider teveel Art willen nadoen en dat kwam onecht over. Ik miste wat meer groepsspellen en ik dacht dat er filmpjes gemaakt zouden worden tijdens het spel en dat deze te zien waren na afloop. Helaas was dat niet het geval. We kregen nu wel net foto's, maar direct na het spel was veel leuker geweest.

Wie is de Mol

Margot (28-06-2018)

6,9


Het begin was erg rommelig, dit kwam mede doordat de techniek niet goed werkte. Vond ik dat de organisatie qua professionaliteit wel iets te wensen overhield. Dit heeft geen invloed gehad op het plezier wat de collega's hadden. De spellen waren leuk, iedereen deed enthousiast mee en er is veel gelachen. We hebben een erg leuke avond gehad.

Escape Dinner Room

Bernd (28-06-2018)

6,8


We vonden de activiteit prima en leuk.
Echter: we hadden meer Nijmegen-specifieke vragen verwacht en/of meer begeleiding, gezien de behoorlijk hoge prijs die jullie vragen.
De slechte prijs-/kwaliteitverhouding is dé reden dat we jullie niet zullen aanbevelen bij anderen.

Escape City

Confectie Industrie Vebeek (26-06-2018)

8,5


Het was een top uitje, misschien wel nog een tip. Omdat bij ons bedrijf niemand wist wat we gingen doen en de mollen werden opgebeld. Opbellen na 17.00 uur. want nu viel het erg op als iemand gebeld werd.

Ontdek de Mol

Marjo (26-06-2018)

8,9


voor ons zijn de kernwoorden vriendelijk, flexibel en niet te vergeten professioneel!

Escape City

Stephanie (25-06-2018)

9,9


Zeer enthousiaste begeleiders + perfect geregeld! Zoals ik al aangaf, was de afstand tussen de verschillende opdrachten wel iets te ver om alles te kunnen uitvoeren

Wie is de Mol

Mariëlla (24-06-2018)

7,7


Ik kan niet kiezen voor de contactpersoon omdat zij er niet tussen staat. Maar ik heb een heel goed contact gehad met Cherin Riemeijer. Ook het uitje staat er niet tussen, wij hebben de Zoo Escape gedaan. Het was een super geslaagde dag. De begeleiding van Mario Parton was geweldig, hij was echt hilarisch. Alleen miste we allemaal het verband met de dierentuin. Er waren geen vragen over de dieren (wat wij echt hadden verwacht). Een hoop collega's van mij hebben bijna niets gezien van de dieren. Dat was het enige dat wij jammer vonden.

Escape City

Sanne (18-06-2018)

7,1


We hebben een leuk teamuitje gehad, het spel was erg leuk.
De communicatie alvorens het teamuitje verliep niet vlekkeloos. Mijn collega heeft contact gehad met iemand van Uitjesbureau (weet niet wie) en diegene zou de offerte toesturen na een week. Echter na twee weken nog niets ontvangen. Toen bleek dat de opdracht doorgegeven was aan een andere collega en door miscommunicatie was er dus nog niets geregeld.

Vervolgens is er toen nog een offerte gestuurd, maar hierin stond de verkeerde datum, waardoor er een verkeerde locatie aan ons doorgegeven werd (want door de datumwijziging veranderde ook de locatie). Dit zorgde bij mij op het laatste moment voor spanning en geregel. Daarbij kreeg ik last minute ook nog lastige vragen over gegevens die nodig waren om alles rond te krijgen, gegevens waar ik zelf niet over beschikte. Hierdoor moest veel nog op het laatste moment geregeld worden, terwijl wij zeer op tijd waren met het organiseren van het uitje.

Gelukkig was de dag zelf een groot succes en is alles op net op tijd rondgekomen.

Wie is de Mol

Lisette (18-06-2018)

7,9
Escape City

Pascale (14-06-2018)

9,9


De werking van het tablet liet soms wat te wensen over.

Escape City

Rick (12-06-2018)

6,5


Gezellige dag gehad met Uitjesbureau. Aantal opmerkingen over de lunch en het spel sturen wij graag via mail naar u toe.

Beach Escape

menno (11-06-2018)

8,6


was een erg leuke middag, iedereen heeft zich goed vermaakt

Wie is de Mol

Constantijn (11-06-2018)

7,4


Het was vanuit uitjesbureau goed geregeld. Goede ontvangst. Uitleg had beter gekund. Velen hadden in eerste instantie geen idee wat nu de bedoeling was. Groot nadeel was dat het hele spel in het Engels was..... De meerderheid heeft het echter erg leuk gevonden het spel.

Escape City

Juliette (11-06-2018)

7,8


Prima bedrijfsuitje, Walking Diner door Eindhoven. Goede, gezellige gids, lekker eten. Enige minpuntje is dat de horecagelegenheden graag een tweede consumptie willen verkopen (begrijpelijk), maar daar is eigenlijk geen tijd voor en mensen waren daardoor genoodzaakt hun drankje achterover te gooien of te laten staan.

Crazy Walking Dinner

Mirjam (11-06-2018)

8,0
Wie is de Mol

Susan (09-06-2018)

8,8
Wie is de Mol

Kimberly (05-06-2018)

8,9

Natasja (05-06-2018)

9,1


Top dag en top geregeld!

Maffia XXL - Het Maffia Misdaadspel

Jaap (29-05-2018)

9,0


Leuk uitje! Zeker een aanrader voor anderen.

Escape City

lisette (28-05-2018)

8,1


het was alleen jammer dat de tabblets het niet goed deden en dat niet alle antwoorden die wel goed waren ingevoerd werden goed gekeurd. verder een heel leuk uitje gehad.

Monopoly Streets - Alles of niets

Niels (18-05-2018)

8,2


Prima uitje (Fietsfeest Antwerpen), leuk gorganiseerd: Topdag!

Eva (15-05-2018)

7,2
BE SMART - citygame op maat

Erik (11-05-2018)

8,4


We werden ontvangen door Mariëlle die vanaf het aller eerste moment de spanning al aardig wist op te bouwen. Dit kwam ten goede aan het spel. Allen vonden het een geweldig programma met een mooie opbouwende afsluiting door Mariëlle. Complimenten voor de presentatie en het spel in zijn geheel.

Penoze

klariena (29-04-2018)

9,3


Simone heeft ervoor gezorgd dat we een fantastische avond hebben gehad! Cherin heeft in het voortraject de contacten gehad en alles super geregeld!!

Escape Dinner Room

Emma (19-04-2018)

7,8


Het Hou van Holland spel was leuk met een enthousiaste host (Mario). Jammer dat de haken voor de VR brillen vergeten waren. Hierdoor moesten we langer wachten. Door onduidelijke communicatie duurde het lang voor we uiteindelijk aan het eerste spel konden beginnen. De locatie, De Gaanderij, was prima, maar wij hadden wel het idee dat zij grote groepen (wij waren met 40) niet goed aankonden. Er werd met 2 mensen eten uitgerserveerd. Hierdoor zat niet iedereen tegelijk te eten. Zoals ook telefonisch aan Cynthia al doorgegeven waren de pistoletjes kleiner dan verwacht waardoor er te weinig eten was. Bij het diner was de biefstuk was niet bij iedereen goed doorgebakken en dit was ook zo bij de zalm. Het vegetarische hoofdgerecht was meer een warme salade. Wat wel goed was, was ondanks dat we drank hadden afgekocht er telkens werd gevraagd of we nog wilden drinken.

Virtual Reality (diner)spel

Teun (17-04-2018)

9,0
Wie is de Mol

(16-04-2018)

7,3

Daphne (16-04-2018)

8,7


Ons bedrijfsuitje is echt zeer goed verlopen. Een tip van onze kant is om een flesje water te verstrekken voor tijdens het spel. Je loopt best wat heen en weer. Daarnaast heeft 1 team te maken gehad met wat technische ongemakken van het tablet. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken. De andere twee teams hadden dit euvel niet. De verstuurde foto's na afloop zijn ook zeer goed ontvangen. Zeker een aanrader!

Wie is de Mol

Hester (09-04-2018)

7,9


De tijden waren verkeerd doorgegeven aan de spelleidster, dus toen wij om 18:30 aankwamen stond zij nog niet klaar. Ik kreeg terug van mijn collega's dat ze het onduidelijk vonden hoe je de codes kon vergaren en vonden ze het eerste deel van het spel te lang duren. De tablets waren ook heel traag en reageerden vaak niet op aanrakingen. De locatie was wel prachtig en de spelleidster was heel vriendelijk en ging extra hard aan de slag om alles zsm klaar te zetten.

Escape City

jeannette (09-04-2018)

7,0


bij aankomst stadscafe, te weinig tafels met stoelen, deel moest langs de kant zitten.
Uitleg spel was iets te summier, ging voor sommigen ook te snel.

Escape City

Joël (05-04-2018)

9,6


Een geweldig uitje gehad afgelopen weekend! Voor BoekenGilde diende ik samen met een collega het jaarlijkse uitje te organiseren. Het eerste contact binnen Uitjesbureau.nl hadden we met Esmée, dit was duidelijk en helder.

Nadat er in ons bedrijf een vervelende privé situatie is ontstaan waardoor het uitje niet door kon gaan is er meegedacht en hebben we het kunnen verplaatsen. Het begrip en de manier van meedenken van Esmée en collega's is erg fijn.

Tijdens het uitje (die op eigen locatie is georganiseerd) kregen we begeleiding van een enthousiaste en gezellige spelleidster (Marielle) . Al met al meer dan lof voor de organisatie.

Dagmar (27-03-2018)

8,6


Reeds per e-mail doorgestuurd

Virtual Reality (diner)spel

Lucien (27-03-2018)

7,4
Escape Dinner Room

Bart (23-03-2018)

8,3
Virtual Reality (diner)spel

Emmy (23-03-2018)

9,2


Wij hebben echt een topavond gehad. Goed voor de teambuilding in ons bedrijf. Raad het iedereen aan !!!

Escape Dinner Room

Monique (20-03-2018)

7,6
Wie is de Mol

Wim (16-03-2018)

7,9
Wie is de Mol

Pervolla (23-02-2018)

8,7


erg goed geregeld en voor herhaling vatbaar

Escape City

Alco (16-02-2018)

8,1


Erg leuk uitje en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Escape City

Jonna (17-01-2018)

7,6
Wie is de Mol

Pin It on Pinterest