Onze Klantreacties

Het is belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Dat delen we graag met u. Dit zijn de laatste 20 reacties:

 

8.2
9

Leuke gezellige dag, goed georganiseerd

Goed georganiseerd, enthausiast personeel. We hebben een leuk uitje gehad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 14 augustus 2019
10

Super

Geweldig hoe jullie op het laatste moment nog van alles mogelijk hebben gemaakt. Dit betekend dat jullie super flexibel zijn. Armando was ook een gezellig teamleider. De tuk tuk rally race is echt een aanrader. Wat gaan die dingen hard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 2 augustus 2019
7

Mooie speelse manier om Blijdorp te zien met een verrassend slot.

Ons programma deze dag hebben we wat krap opgezet, waardoor we wat in tijdnood kwamen in de ochtend vooral. Hierdoor waren we wat te laat in Blijdorp. Wellicht ook de reden dat de uitleg van het spel te snel verliep. Gaandeweg de opdrachten hadden we wat beter door wat de bedoeling was. Jammer dat het bij een enkele vraag fout ging met de beantwoording (zoals na afloop al aangegeven - iets met de vlinders en met de grootste vogel). Ik heb wel de indruk gekregen dat er met enthousiasme gewerkt is aan een voldoende resultaat: de sleutel om te kunnen ontsnappen!! Achteraf als geheel genomen vind ik het te betalen bedrag erg fors voor een groep van 32. Zeker mede door het fantastische weer hebben jullie er een erg leuke en spannende middag van kunnen maken. Chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 23 juli 2019
10

Genoten

we hadden een topmiddag met prima ondersteuning de enige teleurstelling was de versnapering onderweg wij hadden ons hierbij iets meer voorgesteld dan een stroopwafel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 juli 2019
9

Goed geregeld!

Erg goed geregeld en fijn contact gehad met de medewerkers van uitjesbureau
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 19 juli 2019
9

Erg leuke dag!

Alles was super goed geregeld en Mario is een ware aanwinst, wat een gangmaker! Als we iets moeten noemen qua verbeterpunt; na 3 uur puzzelen en lopen hadden we een behoorlijke eetlust en had de bbq wat uitgebreider gemogen. schijnbaar waren er toch diverse mensen die nog voor een tweede ronde wilden gaan en misgrepen. Behoudens de hoeveelheid was de bbq verder erg lekker en gevarieerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 18 juli 2019
9

Een geweldig spannende dag met leuke opdrachten en goede samenwerking

Duidelijke communicatie vooraf. Leuke opdrachten. Netjes geëvalueerd. Variatie. Prima wandelroute en ook tijd genoeg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 12 juli 2019
8

Snelle service en fijn contact.

Leuke dag gehad en prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 12 juli 2019
9

goede communicatie en enthousiaste begeleiding

We hebben een hele leuke goed georganiseerde dag gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Verdelman - 11 juli 2019
7

Leuke activiteit op het water.

Personeel wat vriendelijk. Opdrachten niet altijd duidelijk. GPS werkte niet helemaal, aldus personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 10 juli 2019
8

Leuke, gezellige middag met een grote groep!

Bij solbeach op scheveningen werden wij ontvangen door Yvonne. We dronken een kopje thee/koffie en toe kregen we een spel uitleg! Iedereen was super enthousiast. Gewapend met een tablet en een rugzak met spulletjes zijn we op weg gegaan! Het was een leuke route...daar waar wij dachten alleen op het strand te blijven zijn we nog best een stukje scheveningen in gegaan! Er leuk! Sommige opdrachten waren nog best lastig maar met zo nu en dan een tip kwamen we er wel uit! Al met al een geslaagd spelletje en team building!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10 juli 2019
9

Een top uitje: organisatoren kunnen ook meespelen!

In een woord: geweldig! Zowel het vooraf regelen met kantoor, als het spel en de begeleiding ter plekke en het achteraf ontvangen van de gemaakte foto's en filmpjes. Helemaal top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 9 juli 2019
9

Fantastische middag gehad!

Het WIDM spel is echt een aanrader, wat een spannend en interactief spel! De opdrachten zijn leuk en de hele groep kan actief meedoen. De entertainer neemt alle zorgen uit handen en het spel was op maat gemaakt voor onze groep en in een omgeving door ons gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 8 juli 2019
7

Prima geregeld, goed bereikbaar, kan hier en daar nog wel wat secuurder.

Offerteaanvraag en vervolgtraject verliep in principe prima. Wel denk ik dat er iets nauwkeurige gelet mag worden om iets wat "gepersonaliseerde" te maken. Zo kregen wij 1x een offerte met verkeerde naam en nadat er afspraken waren gemaakt een niet correcte offerte. Ook ging het meerdere malen over de fee die betaald zou moeten worden, terwijl dit in ons geval nvt was. verder door een fout in het systeem zou de voorschotnota niet betaald zijn, terwijl dit wel zo was. Tenslotte heb ik een aantal dagen nog een wijziging doorgegeven ten aanzien van de teamindeling en was er helaas toch de oude indeling gebruikt ten tijde van het uitje. Voor de rest was alles prima geregeld en zijn jullie goed bereikbaar! Personeel van de zeilschool kon iets vrolijker maar dat staat los van jullie. BBQ was heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 8 juli 2019
8

Een leuk opgezet bedrijfsuitje

Waar kun je als bedrijf uit Rotterdam elkaar beter leren kennen dan in en rondom de eyecatcher van dit moment; de markthal?! Dit spel is leuk opgezet en het slot van het spel is goed bedacht. De spelleiders waren professioneel en ervaren. Het contact met de spelleiders via de iPad was ook grappig. Als kritische noot zou ik zeggen dat een spel met groepjes rondom een iPad erg lastig blijft omdat dan niet iedereen de vragen goed meekrijgt. Daarnaast was het midden in de stad waardoor we wel eens moisten opletten dat we niet uit enthousiasme blindelings de weg overstaken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 5 juli 2019
6

We hebben een erg leuke middag gehad met een super spel!

Iedereen vond het spel super leuk. Waar ik (en de groep ook) minder blij mee was, was met het aanwijzen van de mollen. Ik had aangegeven dat een aantal mensen niet allemaal mol mochten zijn. Dus maximaal 1 persoon van deze aangegeven personen. Er waren 5 groepen. Van deze 5 mollen waren 3 personen mol waren die in de aangegeven groep kwamen. Dus dat was erg teleurstellend! Ook kreeg ik door dat er weinig informatie aan de mollen als tips en onthullingen van de spellen werd gegeven. En 1 mol heeft mij de informatie doorgestuurd (na het spel) die voor mij bedoeld was, maar nooit bij mij aangekomen is? Dus dat was ook erg jammer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 5 juli 2019
8

enthousiaste medewerkers die met je meedenken

Het was fijn om zelf wat inbreng te kunnen hebben in het programma. Verder was er een goede service voor wat betreft het regelen van accomodatie. Alle medewerkers die ik heb gesproken mbt dit uitje waren stuk voor stuk enthousiast en erg benaderbaar. Dat is fijn, zeker wanneer je zelf nog wat onzeker bent over het hoe en wat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 4 juli 2019
9

Top geregeld

Gelijk goed contact met Uitjesbureau over uitje en het programma. Leuk programma op top locatie. De dag liep gesmeerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 4 juli 2019
9

Leuk uitje om je collega’s nog beter te leren kennen!

Goede organisatie en leuke uitdagende opdrachten. Voor je het weet is de tijd alweer voorbij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 3 juli 2019
7

Escape the city was zeer geslaagd!

Escape the city gedaan met een groep van 24 collega's. Het was een ontzettende leuke middag gehad, die goed georganiseerd was. Ik zou het zeker aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 2 juli 2019
235 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10