ALLSAFE

In het weekend van 4 tot en met 5 november stond het jaarlijkse ALLSAFE-weekend op het programma. Met smart stonden wij te wachten op de afgesproken locatie: Vertrekhal Schiphol. Waar zal de reis heen gaan? Elk jaar blijft de bestemming tot het einde toe een verrassing. “Naar beneden!” klonk het nadat iedereen zich verzameld had. Naar de trein dus. Onderweg naar het spoor werden de kaartjes uitgedeeld: het werd Parijs, la Cité d’Amour!

Via Uitjesbureau kregen wij een deskundige gids aangewezen die ons van alles kon vertellen over onze plaats van bestemming. Van hele praktische zaken als tickets voor het openbaar vervoer tot verhalen over de mooiste plaatsen van Parijs.

De zaterdag stond in het teken van het rijke nachtleven van de Franse hoofdstad. Vlak na aankomst in ons hotel trokken wij er als groep op uit om samen wat te drinken, nieuwe mensen te leren kennen en te dansen in verschillende nachtclubs en cafés.

Desalniettemin zat iedereen om 08:00 fris en fruitig aan het ontbijt om op tijd aan de fietstour te kunnen beginnen. Een uitstekende manier om alle hotspots van Parijs te verkennen en nog gezond ook! De gidsen vertelden enthousiast allerlei verhalen en wetenswaardigheden waardoor wij een stuk wijzer terug zijn gekomen.

Nog één laatste foto nabij het Gare de Nord en dan zat het er voor ons helaas alweer op. Het was een prachtig weekend!