Beach Escape – Teambuilding op de vele (stads) stranden van Nederland!

Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Met het strand als Escape Room en onze begeleiding als tegenstander moet uw teamgeest wel goed zijn om te winnen! Zonder vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit zult u vandaag niet ontsnappen aan een nat pak.

Wat het verband tussen de aanwijzingen is zult u zelf moeten ontdekken. Een hele uitdaging, zeker wanneer andere teams en de spelleiding proberen uw prestaties te ontregelen. Toch is het verband noodzakelijk om weg te komen van de elementen zand, wind en zee.

Hoe werkt Beach Escape?

Vooraf bepalen we met uw organisatie waar u deze spannende Beach Escape gaat beleven. Het strand van Zandvoort en Scheveningen  schieten vaak als eerste in gedachten, maar ook Noordwijk, Bergen aan Zee of Kijkduin kunnen mooie startpunten voor uw sportieve competitie vormen. Aan de kust van uw keuze selecteren we een geschikte beachclub waar onze ervaren begeleiders de deelnemers welkom zullen heten. Tijdens de koffie of thee stellen zij zichzelf voor en leggen ze de Beach Escape uit. Nog voor het spel begonnen is, luistert u al geboeid naar hun verhaal! Als de koffie op is en de teams gevormd zijn, gaan we het strand op! Inmiddels is elk team voorzien van een Smartphone met Beach Escape App, bijbehorende ‘Escape materials’ en cryptische plattegrond. Het welgemeende ‘veel succes’ van onze begeleiding klinkt vandaag iets uitdagender dan normaal, maar wat verwacht u anders van uw tegenstanders?

 

Aan de hand van de materialen die u gekregen heeft, verzamelt elk team de aanwijzingen en de route naar de volgende uitdaging. Door de uitdaging goed te volbrengen, verdient u punten en aanwijzingen om weer verder te komen. De combinatie van deze aanwijzingen leidt, als u de verbanden ziet, tot de route naar de juiste Escape from the Sea. Dit klinkt makkelijker dan het is. Er kan immers maar één team het snelste zijn en alleen het snelste team wint. Bovendien heeft onze spelleiding vandaag het lumineuze idee om tegen de teams te strijden. U heeft dus meer tegenstand dan alleen de andere teams. Hierdoor is een extra beroep op de creativiteit, slimheid en vechtlust in uw team noodzakelijk om te winnen.

Wat het verband tussen de aanwijzingen is zult u zelf moeten ontdekken. Een hele uitdaging, zeker wanneer andere teams en de spelleiding proberen uw prestaties te ontregelen. Toch is het verband noodzakelijk om weg te komen van de elementen zand, wind en zee. Wanneer de teams de samenhang zien? Soms al na een uur en drie kwartier, meestal na 2 uur of wellicht zelfs nooit. Bij volle maan horen de omwonenden nog wel eens geroep en geschreeuw van twee ‘spookteams’ die voor eeuwig op zoek lijken naar de uitweg….

Wat bieden wij u tijdens een middag Beach Escape?

Naast een sportieve dag op het strand en een verrijking voor de teambuilding, competitie en veel fun, is de Beach Escape inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met koffie en thee in een sfeervol strandpaviljoen
  • Smartphone en Beach Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Originele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Beach Escape-team
  • Digitaal ‘foto-album’ met actiefoto’s van het teamuitje
  • Teambuilding en gezonde strijd.

De Beach Escape is beschikbaar vanaf 29,50 euro p.p. exclusief BTW op de diverse (stads) stranden door heel Nederland.