Tuk Tuk rally – Amsterdam

Dwars door Amsterdam met de TukTuk! Na een gezamenlijke speluitleg barst de strijd los. In deze unieke rally zet je zelf de koers uit en niet de chauffeur! Uitgerust met een smartphone en plattegrond stap je met je team (max. 5 personen) in de TukTuk. Zoek de punten op de kaart en de smartphone leidt de weg.

Slimme navigatie is essentieel bij de TukTuk CityRace Amsterdam.

Hoe gaat de race precies?

Tijdens de race door de hoofdstad, wordt jullie inzicht getest door middel van vragen en unieke opdrachten. Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen dat jullie niet uit koers raken. De chauffeur luistert namelijk precies naar wat jullie hem opdragen.

Ontdek geheime plekken, beantwoord vragen en volbreng de opdrachten als collectief. In de TukTuk en te voet!

Op maat vragen en opdrachten

Niet alleen vragen over Mokum komen voorbij, maar ook op maat vragen over jullie team, afdeling of bedrijf zijn -indien gewenst- verwerkt in deze hypermoderne App. Door zelf vragen aan te leveren, krijg je de kans om een extra dimensie toe te voegen aan dit zinderende programma.

Ontdek de stad Amsterdam op een unieke manier, kom dichter tot elkaar met je collega’s en ga de strijd aan met de andere teams.

Deze Citygame wordt gedeeltelijk ook te voet afgelegd. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt voor de TukTuks een “doorgeef” systeem tussen de verschillende teams samengesteld.

De CityRace is beschikbaar vanaf 49,50 euro p.p. exclusief BTW.

De CityRace Amsterdam is inclusief

  • TukTuks met chauffeur
  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone & CityRace App
  • Drankje en snack tijdens het stadsspel
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor het winnende team
  • Mogelijkheid tot ‘op maat’ vragen en opdrachten
  • Teambuilding, strijd en hilariteit.

De TukTuks zijn geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk!