De Zoo Escape

Combineer een dierentuin bezoek met dé Escape Game van Nederland. Ontsnap tijdig aan de gevaren van de dierentuin. We geven jullie een Escape waar je echt voor moet strijden en moet samenwerken. Niet in een standaard Escape Room, maar een Escape Game die te boeken is in de mooiste dierentuinen van Nederland: Blijdorp en Dierenpark Amersfoort.

Speel de Zoo Escape, een origineel ontsnappingsspel vol raadsels, hersenkrakers en uitdagende opdrachten.

Hoe gaat de game precies?

Een ideaal bedrijfsuitje voor grote groepen. Jullie bezoek aan de dierentuin in combinatie met de Escape Game zorgt voor een uniek cultureel uitje met gezonde strijd en dubbele beleving! In teams van 6 – 8 personen, uitgerust met Smartphone en een plattegrond zoeken jullie de route langs alle dierenverblijven. Hersenkrakers, kennisvragen over de dieren(tuin), maar ook algemene opdrachten wisselen elkaar af. Zelfs ‘op maat’ vragen kunnen we in deze originele Escape Game verwerken.

Je ontdekt de gehele dierentuin van binnen, buiten, onder en boven. Overal op het terrein zijn opdrachten verborgen, wachtend op samenwerking, teambuilding en parate kennis. Welk dierenverblijf leidt jullie uiteindelijk naar de uitgang? Is het die van de leeuwen? Of toch die van de olifanten?

Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie!

De Zoo Escape is inclusief

  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone per team
  • Speciale Zoo Escape App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met originele prijs.
Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van je collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten. Onze Zoo Escape Game kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue / diner. De game is beschikbaar vanaf 24,50 euro p.p. exclusief BTW.