Zoo Escape

» Uitje » De-zoo-escape

escape game spanning

Speel de Zoo Escape, een origineel ontsnappingsspel vol hersenkrakers, raadsels en uitdagende en hilarische opdrachten. 

Inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee/fris 
  • Professionele begeleiding 
  • Speciale Zoo Escape App 
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking met originele prijs 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Escape room in een dierentuin! 

Beste combinatie ooit! Een dierentuin bezoek mét een escape room. Het is jullie taak om op tijd te ontsnappen van de gevaren van de dierentuin. Voor deze escape is strijdlustigheid en samenwerking noodzakelijk. Dit is geen standaard Escape Room, maar een Escape Game die je kan boeken in de mooiste dierentuinen van Nederland, namelijk Dierenpark Amersfoort en Blijdorp in Rotterdam! Dit bedrijfsuitje is ideaal voor grote groepen van 20 tot 300 personen (meer in overleg). 

Wat kun je verwachten van De Zoo Escape? 

Voor dit unieke bedrijfsuitje worden jullie enthousiast welkom geheten door onze spelleiding in een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Na een uitgebreide speluitleg, gaan jullie in teams van 6-8 personen, uitgerust met een tablet en een plattegrond op zoek naar de juiste route langs alle dierenverblijven. Het bezoek aan de dierentuin, in combinatie met de Escape Game zorgt voor een uniek, cultureel teamuitje met gezonde strijd. Er komen kennisvragen over de dieren(tuin) voorbij, maar ook hersenkrakers en algemene opdrachten. Dit bedrijfsuitje kan zelfs op maat worden gemaakt door middel van persoonlijke vragen over jullie bedrijf of collega's toe te voegen.  

Overal op het terrein zijn opdrachten verborgen, wachtend op samenwerking en teambuilding. Jullie ontdekken de dierentuin vanbinnen, buiten, onder en boven. Welk dierenverblijf leidt uiteindelijk naar de uitgang? Is het die van de giraffen? Of toch van de ijsberen? Deze game is een spannend, hilarisch en onvergetelijk ontsnappingsspel. De locatie speelt daarin zeker een rol! 

Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking beloond met een mooie prijs en natuurlijk eeuwige roem! 

Offerteaanvraag

Heb je wel zin in een spannend avontuur in de dierentuin? En denk je dat jij samen met je collega's weet te ontsnappen? Kies dan voor De Zoo Escape. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee/fris 
  • Professionele begeleiding 
  • Speciale Zoo Escape App 
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking met originele prijs 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen