Fort Escape

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Utrecht.

Uitgeroepen tot beste Escape van Nederland.

De Escape Rooms zijn de hit van dit moment. Toch is een dergelijk uitje al snel een probleem voor grotere groepen. Daar hebben wij verandering in gebracht door in samenwerking met Fort Events een unieke Fort Escape game te ontwikkelen. Dit unieke arrangement belooft een onvergetelijke ervaring, juist ontwikkeld voor grotere groepen. Het historische Fort bij Vechten in Utrecht is het decor van dé escape van Nederland.

Hoe werkt de fort escape room precies?

Het sfeervolle, groene fort met zijn gebouwen is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco erfgoed). Het Fort bestaat uit maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten. De verschillende teams worden uitgerust met een moderne smartphone om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken. Nergens zo goed en bijzonder!
Een ontsnapping binnen 3,5 uur. Dat is de opdracht! Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het jullie door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in 3 zones, ieder binnen een uur, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang?

Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel met drie fort rooms, die jullie niet snel zullen vergeten! En dat komt ook zeker door de unieke locatie!

 

Fort Escape is inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee
  • In de maanden januari, februari en maart ontvangt u ook een lekker appeltaartje
  • Gebruik van het Fort
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone en Fort-Escape-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
Optioneel: Lunch, Barbecue/Outdoor Cooking, Diner, Borrel.

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 30 tot 90 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Fort Escape Utrecht kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue. Een eigen ruimte in Fort bij Vechten waar u met uw vrienden en collega’s heerlijk kunt naborrelen en eten. De Fort Escape is beschikbaar vanaf 39,50 euro p.p. exclusief BTW.