Sales & Eventplanner

Uitjesbureau is een evenementenbureau dat ruim 22 jaar geleden is ontstaan vanuit passie. Wij zijn dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat in heel Nederland en in Antwerpen. Ons team bestaat uit gedreven jonge medewerkers met ieder zijn/haar expertise. Uitjesbureau is specialistisch én gezellig. Wij zijn heel serieus over het organiseren van bedrijfsuitjes, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met elkaar. Omdat onze ambities groeien, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe sales-tijger!

We zijn trots op de vele teamuitjes die we per week mogen organiseren en voor de officiële ‘Wie is de Mol’ en ‘Hunted’ teamgame zijn wij de enige licentiehouder in Nederland. Een greep uit de rest van onze uitjes en activiteiten zijn: Escape Games, Diner activiteiten, VR, La Casa de Papel, games gericht op duurzaamheid en gamification. Verder zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van actuele nieuwe bedrijfsuitjes!

Wat ga je doen?

Je ziet het als een uitdaging dagelijks klanten enthousiast te maken over onze uitjes in geheel Nederland en Antwerpen. Je informeert en adviseert, stelt offertes op en verwerkt de boekingen in het reserveringssysteem. Bij Uitjesbureau werk je vrijwel altijd met lauwe en warme leads. Verkopen zit echt in je bloed en je krijgt een kick van het ‘scoren van een lead’.

Als allround sales & eventplanner kick je op samenwerken in een goed en gedreven team en krijg je energie van de dagelijkse belletjes en mailtjes met de klant en verschillende partners. Jouw doel is zorgen voor blije klanten door de organisatie van mooie professionele uitjes en activiteiten, waarbij je let op de details! Ben jij klaar voor een job met veel eigen verantwoordelijkheid en de eventbranche?

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen en wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Na een positieve telefonische screening zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Wanneer alles daarna op groen licht staat, doen wij je een aanbieding en drinken we er een glas champagne op als alles rond is.

Solliciteer nu Bij Uitjesbureau

8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen