Op maat evenement Staalmanpleinbuurt | Opleverfeest

Staalmanplein buurt presentatie

Op woensdag 18 mei mochten wij in opdracht van en in samenwerking met woningcorporatie De Alliantie, renovatie en onderhoud bedrijf Logchies en de Gemeente Amsterdam het openingsfeest organiseren van de Staalmanpleinbuurt. Ongeveer vijftien jaar geleden begon De Alliantie met de renovatie van deze buurt in Amsterdam-West. Begin dit jaar werden de laatste woonblokken opgeleverd aan de bewoners en dat betekent natuurlijk dat het tijd was voor een feestje! 

Toffe dagsverloop

Vanaf 10 uur ‘s ochtends was het team van Uitjesbureau druk bezig met de aankleding van het plein. Tenten, bierbanken, statafels, vlaggetjes, alles werd van top tot teen feestelijk aangekleed. Vanaf 3 uur ‘s middags waren de bewoners van de Staalmanpleinbuurt welkom. Een Brassband trommelde op spectaculaire wijze de buurt bij elkaar en iedereen werd welkom geheten tijdens de officiële speech van de partijen Alliantie en Logchies. Met het overhandigen van een speciale schep aan de Gemeente van Amsterdam werd symbolisch het startsein gegeven om het laatste gedeelte, de herinrichting van de openbare ruimte, af te maken.

Voor jong en oud waren er verschillende soorten activiteiten georganiseerd. Er was een pannakooi en een voetbalclinic. Wij hadden een online speurtocht door de wijk ontwikkeld met interessante weetjes over de geschiedenis en toekomst van de buurt. Kinderen konden geschminkt worden en wat ook zeer in de smaak viel, was het timmeren van vogelhuisjes onder deskundige begeleiding van de Logchies timmermannen. Het bekende Marokkaanse restaurant DuMaroc verzorgde heerlijke Marokkaanse hapjes, smoothies en limonade. Dit was een van de vele lokale ondernemers uit de buurt die hun steentje wilde bijdragen.

Gedurende de hele dag hebben wij alleen maar blije, vrolijke gezichten gezien. Dit opmaat gemaakte evenement in Amsterdam-West was een groot succes. Met tevreden bewoners en een tevreden klant kwam er een eind aan deze mooie, zonnige dag. Wil je ook een evenement met maatwerk organiseren voor jouw bedrijf? Bij Uitjesbureau zijn wij hierin gespecialiseerd! Neem contact met ons op.

Buurtfeest band uitjesbureau
Klussen tijdens buurtfeest

Bekijk hier de toffe aftermovie van het evenement op 18 mei:

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen