Onze Innovaties

Uitjesbureau is al meer dan 20 jaar één van de grootste landelijke eventbureaus van Nederland op het gebied van bedrijfsuitjes en unieke stad- en dinerspellen. Ooit begonnen als Uitjes.nl, aanbieder van groepsuitjes voor bedrijf en particulier, zijn we met Uitjesbureau doorgegroeid tot expert op het gebied van unieke teambuilding programma’s op maat voor bedrijven in elke sector. We investeren in technologie en gaan samenwerkingen aan met partners buiten de leisure. We blijven hierdoor altijd die innovatieve club die, op het gebied van bedrijfsuitjes en teambuilding events, haar opdrachtgevers altijd blijft verrassen.

Uitjesbureau is een innovatieve club die altijd meerwaarde biedt en creëert

ONZE SPELTECHNOLOGIE

Wij zijn de eerste en de enige aanbieder van teambuilding in virtual reality

ONZE INITIATIEVEN

 Door te investeren in technologie en door samenwerkingen aan te gaan met partners en bedrijven waar we in geloven, streven wij ernaar om leidend te blijven op het gebied van unieke teambuilding events. Op maat, op unieke locaties en voor al onze opdrachtgevers. Het is niet voor niets dat mediabedrijf IDTV samen met Uitjesbureau de offciële Wie is de Mol teamgame heeft ontwikkeld. Hiermee verkreeg Uitjesbureau het alleenrecht binnen de evenementenbranche tot het gebruik van de naam Wie is de Mol. Een samenwerking met Diergaarde Blijdorp heeft geleid tot een mysterieuze en tegelijkertijd educatieve digitale game die zich afspeeld in de dierentuin. Met VR Agency VR Owl ontwikkelde we de allereerste interactieve 'Multiplay' VR Dining!

Uitjesbureau heden ten dage vooral bekend om haar game ontwikkelingen 'op maat'! Veel (vaste) opdrachtgevers vragen ons teamgames uit te werken die betrekking hebben op het desbetreffende bedrijf, de bedrijfscultuur of een specifiek thema dat origineel en spelenderwijs dient te worden belicht!

Jaar Ervaring

Ideeën

Spel Applicaties

Collega's

Met 21 stedensites onder onze riem, zijn we vertegenwoordigd in heel Nederland én Antwerpen

VR-dining & gaming

Als innovatief evenementenbureau zijn we voortdurend op zoek naar de volgende hype dat de potentie heeft om de eventbranche in zijn greep te nemen. Virtual Reality is hiervan een voorbeeld. Samen met VR Owl (winnaars van de beste idee award 2017’ in de categorie sfeer & smaak) zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan. We gaan onze kennis met elkaar delen en vermenigvuldigen om zo samen vernieuwende en spectaculaire teambuilding games te ontwikkelen. Dit is een beleving die u nog nooit eerder heeft meegemaakt en naadloos aansluit op uw wens voor een vernieuwende uitstraling met uw organisatie. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is dit een mooie aanzet om aan die reis te beginnen.

Periodieke ‘Crenovatie Sessies’

Wij hebben het geluk om te kunnen beschikken over een club van jonge, nieuwsgierige, slimme en creatieve mensen. Je zou dom zijn als je daar geen gebruik van zou maken! We zetten om de drie weken een groepje collega’s uit alle lagen van de organisatie bij elkaar om samen te brainstormen over hoe wij ons bedrijf kunnen blijven vernieuwen, verbeteren en ontwikkelen. De ideeën nemen wij zeer serieus door een potje geld te reserveren en te gebruiken om te investeren in de ideeën waar wij écht in geloven.

Wie is de Mol?

De official game In 2014 is elk evenementenbureau dat stadsspellen aanbood onder de naam Wie is de Mol, teruggefloten door IDTV; de producent van het televisieprogramma en eigenaar van de rechten van het programma. Waar elk ander evenementenbureau de naam maar snel aanpaste naar weinig creatieve varianten als ‘Wie is de Rat’ of ‘Wie is de valsspeler’, gingen wij in gesprek met IDTV en zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat? De enige échte Wie is de Mol game waarin de beleving van het échte televisieprogramma zeer dicht wordt benaderd en toegankelijk is voor ieder bedrijf. Denk aan de echte Wie is de Mol tunes, filmpjes die worden ingesproken door bekende Nederlandse acteurs, vrijstellingen, jokers en uiteraard de allesbepalende individuele test. Kijk voor een sfeerimpressie onze trailer.

De Fort Escape

Op een historisch fort, gelegen in de Utrechtse waterlinie ligt Fort bij Vechten. Een historisch monument met een prachtige omgeving. Met onze ervaring in unieke teambuilding games dachten wij natuurlijk direct: hier moeten wij iets mee doen! Na vele creatieve sessies, testen en voorbereiding zijn we trots om te kunnen zeggen dat wij samen met onze partner: Fort Events een exclusief product hebben weggezet dat uniek is in zijn soort en garant staat voor een onvergetelijke beleving. De Fort Escape is wederom een innovatief uitje dat geschikt is voor grote groepen, dat meerdere Escape rooms in één game bevat en een uitje dat uw collega’s tot het uiterste drijft.