Onze innovaties

Uitjesbureau is al meer dan 20 jaar één van de grootste eventbureaus van Nederland op het gebied van bedrijfsuitjes en evenementen. Ooit begonnen als Uitjes.nl, aanbieder van groepsuitjes voor bedrijf en particulier, zijn we met Uitjesbureau doorgegroeid tot expert op het gebied van unieke teambuilding programma’s op maat voor bedrijven. We investeren in technologie en gaan samenwerkingen aan met partners buiten de leisure. We blijven hierdoor altijd een innovatieve club die op het gebied van bedrijfsuitjes en teambuilding events, haar opdrachtgevers altijd blijft verrassen.

Uitjesbureau trainingen
Video afspelen over Hunted bedrijfsuitje

Hunted | the game experience

Met heel veel trots mogen wij aankondigen dat wij weer een officiële licentie hebben gekregen van een bekend TV-format, namelijk het populaire TV-programma Hunted. In samenwerking met de TV producent SimpelZodiak hebben wij dit unieke format speciaal voor bedrijven ontwikkeld. Wij hebben veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een unieke verhaallijn en is niks wat je eerder hebt meegemaakt!

 

VR-dining & gaming

Als innovatief evenementenbureau zijn we voortdurend op zoek naar de volgende hype dat de potentie heeft om de eventbranche in zijn greep te nemen. Virtual Reality is hiervan een voorbeeld. Samen met VR Owl (winnaars van de beste idee award 2017’ in de categorie sfeer & smaak) zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan. We hebben onze kennis met elkaar delen en vermenigvuldigd om zo samen vernieuwende en spectaculaire teambuilding games te ontwikkelen. Dit is een beleving die je nog nooit eerder heeft meegemaakt en naadloos aansluit op je wens voor een vernieuwende uitstraling met jullie organisatie. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is dit een mooie aanzet om aan die reis te beginnen.

Meisje met VR bril tijdens virtual reality dining.
Teambuilding in Fort Vechten met Escape Room.

De Fort Escape

Op een historisch fort, gelegen in de Utrechtse waterlinie ligt Fort bij Vechten. Een historisch monument met een prachtige omgeving. Met onze ervaring in unieke teambuilding games dachten wij natuurlijk direct: hier moeten wij iets mee doen! Na vele creatieve sessies, testen en voorbereiding zijn we trots om te kunnen zeggen dat wij samen met onze partner: Fort Events een exclusief product hebben weggezet dat uniek is in zijn soort en garant staat voor een onvergetelijke beleving. De Fort Escape is wederom een innovatief uitje dat geschikt is voor grote groepen, dat meerdere Escape rooms in één game bevat en een uitje dat je collega’s tot het uiterste drijft.

Wie is de Mol

De official game in 2014 is elk evenementenbureau dat stadsspellen aanbood onder de naam Wie is de Mol, teruggefloten door IDTV; de producent van het televisieprogramma en eigenaar van de rechten van het programma. Waar elk ander evenementenbureau de naam maar snel aanpaste naar weinig creatieve varianten als ‘Wie is de Rat’ of ‘Wie is de valsspeler’, gingen wij in gesprek met IDTV en zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat? De enige échte Wie is de Mol game waarin de beleving van het échte televisieprogramma zeer dicht wordt benaderd en toegankelijk is voor ieder bedrijf. Denk aan de echte Wie is de Mol tunes, filmpjes die worden ingesproken door bekende Nederlandse acteurs, vrijstellingen, jokers en uiteraard de allesbepalende individuele test. Kijk voor een sfeerimpressie onze trailer.

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen