Onze Innovaties

Binnen onze club zeggen we elke dag tegen elkaar: “wij zijn een innovatieve club die altijd meerwaarde biedt en creëert.” Het is onze bedrijfsslogan en dat willen we uitdragen, elke dag opnieuw. Hoe zorgen wij er dan voor dat we ook écht zijn wat we beweren? Nou, door er élke dag bij stil te staan. Alles begint bij de klant. Waar is hij naar op zoek? Wat verwacht hij? En hoe kunnen we die verwachting overtreffen? Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is door het ze zelf te vragen.

Door in gesprek te gaan met onze opdrachtgevers, kunnen we de klantbehoefte inzichtelijk maken. Aan de hand van de klantbehoefte verbeteren we onze programma’s, optimaliseren we onze service en krijgen we meer tevreden klanten. Win-win!

Uitjesbureau is een innovatieve club die altijd meerwaarde biedt en creëert

ONZE SPEL TECHNOLOGIE

Wij zijn de eerste en de enige aanbieder van teambuilding in virtual reality

ONZE INITIATIEVEN

Uitjesbureau is al meer dan 17 jaar één van de grootste landelijke eventbureaus van Nederland op het gebied van bedrijfsuitjes en unieke stad- en dinerspellen. Ooit begonnen als Uitjes.nl, aanbieder van groepsuitjes voor bedrijf en particulier, zijn we met Uitjesbureau doorgegroeid tot expert op het gebied van unieke teambuilding programma’s op maat voor bedrijven in elke sector. Door te investeren in technologie en door te durven om samenwerkingen aan te gaan met partners waar we in geloven, streven wij ernaar om leidend te blijven op het gebied van unieke teambuilding events, op maat, op unieke locaties en voor al onze opdrachtgevers.

Jaar Ervaring

Ideeën

Applicaties

Collega's

Met 21 stedensites onder onze riem, zijn we vertegenwoordigd in heel Nederland én Antwerpen

VR-dining & gaming

Als innovatief evenementenbureau zijn we voortdurend op zoek naar de volgende hype dat de potentie heeft om de eventbranche in zijn greep te nemen. Virtual Reality is hiervan een voorbeeld. Samen met VR Owl zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan waarbij we samen vernieuwende en spectaculaire teambuilding games gaan ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Dit belooft een beleving te worden op een manier dat u nog nooit eerder heeft meegemaakt!

Periodieke ‘Crenovatie Sessies’

Wij hebben het geluk om te kunnen beschikken over een club van jonge, nieuwsgierige, slimme en creatieve mensen. Je zou dom zijn als je daar geen gebruik van zou maken! We zetten om de drie weken een groepje collega’s uit alle lagen van de organisatie bij elkaar om samen te brainstormen over hoe wij ons bedrijf kunnen blijven vernieuwen, verbeteren en ontwikkelen. De ideeën nemen wij zeer serieus door een potje geld te reserveren en te gebruiken om te investeren in de ideeën waar wij écht in geloven.

Wie is de Mol?

De official game In 2014 is elk evenementenbureau dat stadsspellen aanbood onder de naam Wie is de Mol, teruggefloten door IDTV; de producent van het televisieprogramma en eigenaar van de rechten van het programma. Waar elk ander evenementenbureau de naam maar snel aanpaste naar weinig creatieve varianten als ‘Wie is de Rat’ of ‘Wie is de valsspeler’, gingen wij in gesprek met IDTV en zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat? De enige échte Wie is de Mol game waarin de beleving van het échte televisieprogramma zeer dicht wordt benaderd en toegankelijk is voor ieder bedrijf. Denk aan de echte Wie is de Mol tunes, filmpjes die worden ingesproken door bekende Nederlandse acteurs, vrijstellingen, jokers en uiteraard de allesbepalende individuele test. Kijk voor een sfeerimpressie onze trailer.

De Fort Escape

Op een historisch fort, gelegen in de Utrechtse waterlinie ligt Fort bij Vechten. Een historisch monument met een prachtige omgeving. Met onze ervaring in unieke teambuilding games dachten wij natuurlijk direct: hier moeten wij iets mee doen! Na vele creatieve sessies, testen en voorbereiding zijn we trots om te kunnen zeggen dat wij samen met onze partner: Fort Events een exclusief product hebben weggezet dat uniek is in zijn soort en garant staat voor een onvergetelijke beleving. De Fort Escape is wederom een innovatief uitje dat geschikt is voor grote groepen, dat meerdere Escape rooms in één game bevat en een uitje dat uw collega’s tot het uiterste drijft.

Pin It on Pinterest