Over ons

Hoi! Wij zijn Uitjesbureau. Een evenementenbureau dat ruim 20 jaar geleden is ontstaan vanuit passie. Wij zijn dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat.  Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over de mogelijkheden nemen wij het organiseren van een bedrijfsuitje graag uit handen.  

We doen het niet voor minder!

We zijn al 20 jaren trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. En ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. En laten we daar nou vooral heel veel plezier aan beleven. Nog mooier: jij beleeft onze passie!

Uitjesbureau

Visie

Het (inter)nationaal aanbieden van betekenisvolle en onvergetelijke evenementen en activiteiten aan de zakelijke markt in een niet zakelijke omgeving. Impact realiseren met evenementen en activiteiten die mensen dichterbij elkaar brengen en zorgen voor verbinding en verbetering van onderlinge samenwerking en communicatie tussen personeel, klanten en overige stakeholders.

Missie

Uitjesbureau is een servicegerichte organisatie van intrinsiek gemotiveerde event managers, opgericht vanuit passie en creativiteit. Ons doel is voorloper te zijn en te blijven investeren, ontwikkelen, organiseren en passend maken van vernieuwende en duurzame bedrijfsuitjes van hoge kwaliteit aan de zakelijke opdrachtgever.

Ons team bestaat uit gepassioneerde, gedreven mensen met ieder zijn expertise. Uitjesbureau is specialistisch én gezellig. Wij zijn serieus over het organiseren van bedrijfsuitjes, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met elkaar. Door ons compacte team zijn de lijntjes korter en kunnen we sneller voor jou schakelen. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Uitjesbureau

Jur Elders

New Business Director

In de 20 jaar dat ik bij Uitjesbureau werk ben ik zo vaak verhuisd dat ik inmiddels een ervaren klusjesman ben geworden. Mijn specialiteit is het boren van gaatjes in de muren, dat lukt vaak goed! Soms ook niet..

Uitjesbureau

Tamar Wolters

Operationeel Manager

Het liefst sluit ik elke dag culinair af met een heerlijke Italiaanse maaltijd en een glas wijn. Gaat het organiseren van bedrijfsuitjes even niet zoals ik wil? Dan tel ik tot 10 en wacht ik totdat ik weer in de ring mag staan om even stoom af te blazen. 

Uitjesbureau

Rick Ruiten

Game Developer

Mijn liefde voor videogames en hersenkrakers begon al vroeg. Het kon ook niet anders dan dat ik hier mijn werk van heb gemaakt. Ik sta bekend om mijn flauwe dad-jokes en hiermee probeer ik elke dag mijn collega’s even te laten lachen.

Uitjesbureau

Jur Elders

New Business Director

Uitjesbureau

Tamar Wolters

Operationeel Manager

Uitjesbureau

Rick Ruiten

Game Developer

Iris

Iris Janssen

Grafisch Vormgever

Iris

Iris Janssen

Grafisch Vormgever

Geef mij een kwast, tekenstift of camera en ik ben de hele dag zoet. Als grafisch vormgever kan ik mijn creativiteit ook kwijt op de werkvloer. En als iemand mij vraagt of ik nou alweer een nieuwe hobby heb, antwoord ik: Ja, maar natuurlijk!

Oesha van Dijk

Online Marketeer & Copywriter

Marketing campagnes vanaf scratch ontwikkelen is net zoals het stekken van plantjes. Ik word er blij van! Hoe mooi is het om nieuw leven creëren uit een oude plant. Soms wil het stekje niet, maar wat er ook gebeurt; don’t stop beleafing.

Uitjesbureau

Danique Hoogeveen

Content Marketeer & Copywriter

Naast mijn leuke werk bij Uitjesbureau studeer ik Creative Business op de HVA. Zoals je ziet is haken mijn grootste hobby, ik maak tassen, mutsen en nog veel meer. Daarnaast haak ik ook graag even aan bij een film in een leuk filmhuis.

Oesha van Dijk

Online Marketeer & Copywriter

Uitjesbureau

Danique Hoogeveen

Content Marketeer & Copywriter

Uitjesbureau

Isa Lievendag

Junior Assistant Eventmanager

Yannick van Harskamp

Junior Assistant Eventmanager

Uitjesbureau

Isa Lievendag

Junior Assistant Eventmanager

Fotograferen is mijn grootste hobby! Elke zaterdag sta ik op de Dijk van Volendam met mijn camera in de handen om mensen in klederdracht te fotograferen.

Yannick van Harskamp

Junior Assistant Eventmanager

Ik organiseer bedrijfsuitjes voor mijn eigen klantenkring. Mijn roots liggen in Zweden. Daarom drink ik hier een heerlijk Zweeds biertje. Ik mis alleen nog de Zweedse gehaktballetjes!

Nikki Vredenburg

Junior Assistant Eventmanager

Dingen creëren, daar word ik blij van. Als ik een leeg canvas zie word ik helemaal wild! Mijn hoofd loopt soms over van ideeën en dit uit ik graag in mijn creativiteit.

Nikki Vredenburg

Junior Assistant Eventmanager

Uitjesbureau

Ons kantoor aan de Wilgenweg in Amsterdam Noord.

over ons

Uitjesbureau is de oudste onderneming van PromoPodium BV. Daar kwam in 2007 verandering in met de geboorte van het TOBACCO Theater in Amsterdam. Een uitbreiding om trots op te zijn! Binnen enkele jaren is het TOBACCO Theater uitgegroeid tot een vooraanstaande evenementenlocatie voor zakelijke en culturele events. Hier hield het nog niet op want eind 2018 is ub-events in het leven geroepen. ub-events richt zich specifiek op personeelsfeesten, congressen, kick-off’s en jubileumevents.

Creatieve merken als ub-entertrainment, de Waterproeverij en Uitjes.nl maken ook onderdeel uit van de trotse PromoPodium familie.

 

Een greep uit onze opdrachtgevers

onze bedrijfscultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Dit doen wij door continu nieuwe innovatieve en originele teambuilding uitjes te ontwikkelen.  

Goed doen of niet doen 
Wij doen niet aan halfbakken werk. Wij werken alleen met ervaren eventmanagers en we get the job done! Ook al moeten wij daarom doorwerken tot in de late uurtjes.   

Jouw partner in het organiseren van uitjes  
Wij zijn een transparante organisatie en wij zijn altijd eerlijk. Bij ons is klant geen koning maar een vriend. We spreken je aan met ‘je’ en ‘jij’. Wij zijn niet voor niks Uit-JE-sbureau. 

Stichting stel je voor

Stichting stel je voor

Onze stichting: “Stel je voor!” heeft als missie: Jonge, talentvolle kunstenaars een kans te geven zichzelf en hun werk aan een groter publiek voor te stellen. Dat kan zijn in de vorm van theater, fotografie, mode, kunst, media en andere artistieke vormen. We zetten hierbij bewust breed in. Het maakt onze zoektocht spannend en geeft onverwachte kunstvormen een mooie kans zich te etaleren.

Met onze stichting stellen wij het TOBOCCO theater, personeel en zoveel mogelijk technische faciliteiten gratis ter beschikking. De uitverkorenen krijgen zo de kans zich pontificaal in de schijnwerpers te zetten. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel zeer enthousiaste jongelingen een mooi eerste zetje, een groter podium of een mooie ervaring rijker kunnen geven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik van Wilsum: erik@tobacco.nl. Hij vertelt je er heel graag meer over! 

8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen