Over ons

Hoi! Wij zijn Uitjesbureau. Een evenementenbureau dat ruim 23 jaar geleden is ontstaan vanuit passie. Wij zijn dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over de mogelijkheden nemen onze professionele eventmanagers het organiseren van een bedrijfsuitje graag uit handen.

We doen het niet voor minder!

We zijn al 24 jaren trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. En ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. En laten we daar nou vooral heel veel plezier aan beleven. Nog mooier: jij beleeft onze passie!

 

Collega's op het Uitjesbureau kantoor in Amsterdam Noord

Visie

Het (inter)nationaal aanbieden van betekenisvolle en onvergetelijke evenementen en activiteiten aan de zakelijke markt in een niet zakelijke omgeving. Impact realiseren met evenementen en activiteiten die mensen dichterbij elkaar brengen en zorgen voor verbinding en verbetering van onderlinge samenwerking en communicatie tussen personeel, klanten en overige stakeholders.

Missie

Uitjesbureau is een servicegerichte organisatie van intrinsiek gemotiveerde event managers, opgericht vanuit passie en creativiteit. Ons doel is voorloper te zijn en te blijven investeren, ontwikkelen, organiseren en passend maken van vernieuwende en duurzame bedrijfsuitjes van hoge kwaliteit aan de zakelijke opdrachtgever.

Duurzaamheid en Goede Doelen

Geode doelen teller

Sinds 2016 hebben we dankzij onze gewaardeerde klanten €73.050 aan goede doelen gedoneerd via bedrijfsuitjes. Datzelfde jaar zijn we overgestapt van traditionele prijzen naar een duurzamere benadering: een donatie van €25 voor een goed doel naar keuze. Ons doel is om tegen het einde van 2030 een genereuze donatie van €125.000 te kunnen realiseren met de opbrengst van 5.000 bedrijfsuitjes. Bovendien streven we naar zoveel mogelijk duurzame catering en spelmateriaal, zodat we operationeel circulair zijn. We zijn er trots op een positieve impact te hebben, zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Samen werken we aan een betere wereld.

Een bedrag van €25 na elk bedrijfsuitje
Donaties aan 30 verschillende goede doelen
Het aanbieden van duurzame catering

Ons team bestaat uit gepassioneerde, gedreven mensen met ieder zijn expertise. Uitjesbureau is specialistisch én gezellig. Wij zijn serieus over het organiseren van bedrijfsuitjes, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met elkaar. Door ons compacte team zijn de lijntjes korter en kunnen we sneller voor jou schakelen. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Manager van Uitjesbureau

Tamar Wolters

General Manager

Het liefst sluit ik elke dag culinair af met een heerlijke Italiaanse maaltijd en een glas wijn. Gaat het organiseren van bedrijfsuitjes even niet zoals ik wil? Dan tel ik tot 10 en wacht ik totdat ik weer in de ring mag staan om even stoom af te blazen. 

New business Director van Uitjesbureau

Jur Elders

New Business Director

In de 23 jaar dat ik bij Uitjesbureau werk ben ik zo vaak verhuisd, dat ik mij inmiddels een ervaren klusjesman mag noemen. Met het juiste gereedschap uniek maatwerk creëren en opleveren, doe ik met heel veel plezier!

Werknemer operationeel

Isa Duijn

Eventmanager

Als gepassioneerd schrijver gebruik ik mijn creativiteit en verbeeldingskracht om niet alleen evenementen tot in de kleinste details te plannen, maar ook om de verhalen erachter tot leven te brengen. Ik geloof dat een goed verhaal de basis is voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Manager van Uitjesbureau

Tamar Wolters

General Manager

New business Director van Uitjesbureau

Jur Elders

New Business Director

Werknemer operationeel

Isa Duijn

Eventmanager

Operationeel manager van Uitjesbureau

Charlotte Pielanen

Operationeel Manager

Operationeel manager van Uitjesbureau

Charlotte Pielanen

Operationeel Manager

Cocktails maken en nieuwe recepten leren vind ik ontzettend leuk. Mijn liefde voor cocktails is net als mijn liefde voor events organiseren. De juiste ingrediënten combineren, shaken en ik zorg dat er een geweldig uitje op jullie staat te wachten.

Directeur van Uitjesbureau

Erik van Wilsum

D'Erikteur

Mijn handicap is dat ik het spel leuker vind dan de score. Mijn kracht is dat ik het bedenken leuker vind dan het uitvoeren. Gelukkig heb ik een club handige collega’s, die er wel in slaagt met vlag en wimpel uit te voeren.

Marketeer uitjesbureau

Ruben van Duijn

Content Marketeer & Copywriter

De marketeer die achter de schermen werkt om uw avonturen onvergetelijk te maken. Mijn passie voor marketing heeft een onverwachte connectie met mijn andere liefde, pingpong. Net zoals ik strategieën gebruik om ons bureau te promoten, pas ik diezelfde strategische denkwijze toe om mijn pingpongspel te verbeteren.

Directeur van Uitjesbureau

Erik van Wilsum

D'Erikteur

Marketeer uitjesbureau

Ruben van Duijn

Content Marketeer & Copywriter

Game developer & entertainer voor personeelsuitjes

Robbie Aldjufri

Game Developer & Entertainer

Werknemer Uitjesbureau

Alyssa Rozenga

Assistant Eventmanager

Game developer & entertainer voor personeelsuitjes

Robbie Aldjufri

Game Developer & Entertainer

Ik zorg ervoor dat iedereen altijd ultiem vermaakt wordt. Naast mijn werk voor Uitjesbureau ben ik ook cabaretier, acteur, schrijver en docent. Hoe houdt hij al die ballen toch in de lucht? 

Werknemer Uitjesbureau

Alyssa Rozenga

Assistant Eventmanager

In mijn rol verenig ik mijn passie voor evenementen met mijn liefde voor muziek, waardoor ik een creatieve en energieke vibe naar ons team breng.

Medewerker Uitjesbureau

Sanne Boer

Assistant Operational Manager

Met mijn scherpe oog voor detail en mijn fotografisch talent om bijzondere momenten vast te leggen, voeg ik een artistiek tintje toe aan ons team. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit te gebruiken.

Party Manager personeelsuitjes bij Uitjesnureau

Nadine Hogenboom

Party Manager

Er is maar één échte Bourgondiër bij ons op kantoor en dat ben ik! Ik hou van lekker eten en natuurlijk kersenvlaai. Daarnaast ben ik graag onder de mensen en hou ik van een leuk feestje.

Personeelsfoto Mark

Mark van der Deure

Assistant Eventmanager

Ik ben een groot sneaker freak. Met ongeveer 20 verschillende paren verschijn ik elke dag met een andere look op kantoor. Ik leer graag alles over de organisatie van verschillende evenementen en heb mijn eigen klantenkring. 

Stagiair uitjesbureau

Kennis Tekuh

Assistant Operational Manager

Voetbal is mijn passie, maar ik ben ook gek op het organiseren van evenementen. Het is een perfecte combinatie van teamwork en creativiteit, en mijn ervaring op het veld komt daarbij goed van pas.

Stagiaire Uitjesbureau

Amber Fennis

Assistant Eventmanager

Mijn liefde voor boeken is grenzeloos, maar ik vind het ook geweldig om betrokken te zijn bij het organiseren van evenementen. Het bedenken van creatieve concepten en het zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor mensen is echt mijn passie geworden.

werknemer UB

Tom Bosgoed

Sales & Event Manager

Ik ben een enorme liefhebber van LEGO-verzamelingen. Het organiseren van evenementen zie ik als een soortgelijke creatieve bezigheid als het bouwen van LEGO-creaties: het vraagt om creativiteit, nauwkeurige planning en oog voor detail.

Medewerker Uitjesbureau

Sanne Boer

Assistant Operational Manager

Collega Uitjesbureau Nadine

Nadine Hogenboom

Party Manager

Personeelsfoto Mark

Mark van der Deure

Junior Assistent Eventmanager

Stagiair uitjesbureau

Kennis Tekuh

Assistant Operational Manager

Stagiaire Uitjesbureau

Amber Fennis

Assistant Eventmanager

werknemer UB

Tom Bosgoed

Sales & Eventmanager

Kantoor Uitjesbureau Amsterdam Noord

Ons kantoor aan de Wilgenweg in Amsterdam Noord.

over ons

Promopodium BV. is gestart in 2001 met Uitjesbureau als enige onderneming, in 2007 kwam daar het TOBACCO Theater in Amsterdam bij. Een uitbreiding om trots op te zijn! Binnen enkele jaren is het TOBACCO Theater uitgegroeid tot een vooraanstaande evenementenlocatie voor zakelijke en culturele events. Hier hield het nog niet op, want eind 2018 is ub-events in het leven geroepen. ub-events richt zich specifiek op personeelsfeesten, congressen, kick-off’s en jubileumevents.

Creatieve merken als ub-entertrainment, de Waterproeverij en Uitjes.nl maken ook onderdeel uit van de trotse PromoPodium familie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

onze bedrijfscultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Dit doen wij door continu nieuwe innovatieve en originele teambuilding uitjes te ontwikkelen.  

Goed doen of niet doen 
Wij doen niet aan halfbakken werk. Wij werken alleen met ervaren eventmanagers en we get the job done! Ook al moeten wij daarom doorwerken tot in de late uurtjes.   

Jouw partner in het organiseren van uitjes  
Wij zijn een transparante organisatie en wij zijn altijd eerlijk. Bij ons is klant geen koning maar een vriend. We spreken je aan met ‘je’ en ‘jij’. Wij zijn niet voor niks Uit-JE-sbureau. 

Werktuin Uitjesbureau
Stichting stel je voor event

Stichting stel je voor

Onze stichting: “Stel je voor!” heeft als missie: Jonge, talentvolle kunstenaars een kans te geven zichzelf en hun werk aan een groter publiek voor te stellen. Dat kan zijn in de vorm van theater, fotografie, mode, kunst, media en andere artistieke vormen. We zetten hierbij bewust breed in. Het maakt onze zoektocht spannend en geeft onverwachte kunstvormen een mooie kans zich te etaleren.

Met onze stichting stellen wij het TOBACCO theater, personeel en zoveel mogelijk technische faciliteiten gratis ter beschikking. De uitverkorenen krijgen zo de kans zich pontificaal in de schijnwerpers te zetten. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel zeer enthousiaste jongelingen een mooi eerste zetje, een groter podium of een mooie ervaring rijker kunnen geven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik van Wilsum: erik@promopodium.nl. Hij vertelt je er heel graag meer over! 

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen